torstai 12. kesäkuuta 2014

Luontokuvia

Pojan huonetta järjestettäessä oli taas hyvä hetki katsoa tavaroita sillä silmällä, että voisiko jotain laittaa pois. Käsiin osui tämä kirja ja ajattelin että miksihän olen sen säästänyt. Olin jo heittämässä pois, kun selasin pikaisesti sitä ja tajusin miksi se on säästetty. Luontokuvat, etenkin eläimistä napatut ovat mun mielestä tosi hienoja! Aivan sanattomaksi taas veti, kun selasin kirjan läpi.. Pojan huoneen seinälle on yksi pöllökuva jo napattu aiemmin ja nyt silppusin kirjaa lisää!

Mysteerikaapin oveen laitoin kollaasiin hyviä otoksia ja kirjaan jäi vielä monta hyvää ja mainitsemisen arvoista otosta.


Kirjaan jäi vielä mm. nämä hienot kuvat:
Tästä kirjasta on kyse: Nyt kun itse hankin joku aika sitten uuden järkkärikameran, on tullut valokuvaamiseen aivan uutta näkökulmaa ja tajusin kuinka vaikeaa on saada se täydellinen kuva! Itse kuvaan eniten liikkumattomia asioita, jotka nekin on joskus huonossa valossa vaikeita saada onnistumaan. Saati sitten että olisi joku eläin tähtäimessä. Kuten yksi päivä ihana pikku sammakko! Monta kuvaa sai tästä ottaa, kun aina liikahti sopivasti..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti