lauantai 28. kesäkuuta 2014

Kesähuone

Eka viikko lomaa takana. Käytiin reissussa, josta lisää vähän myöhemmin. Ennen reissuun lähtöä tehtiin tyttären kanssa iso muutos jonka nyt esittelen. Lomaa on vielä kolme viikkoa ja sen jälkeen työkuviot muuttuu hieman ja menen toiseen työpaikkaan hetkeksi. Tämä tarkoittaa sitä että hoitolaisia tulee vasta kahden kuukauden päästä. 

Tämä mun työ on omille lapsille joskus haastavaa, koska joutuu joustamaan ja jakamaan.. nytkin tytär on joutunut luopumaan omasta huoneestaan hoitolasten hyväksi ja itse majoittumaan erittäin ahtaasti toiseen tilaan. 

Mietin että onko mulla intoa tän parin kuukauden ajaksi vaihtaa huoneet taas toisin päin, jotta tytölle tulisi enemmän tilaa.. 

Onnenhuudon saattelemana alettiin saman tien hommiin! Ja voi mikä innokkuus löytyi tytöstä! Sai vaan luetella mitä seuraavaksi kantaa ja huone oli täysin valmis jo parissa tunnissa! Tällainen siitä tuli:


Hyvinhän meillä yhteistyö sujui, vaikka välillä tuli sanomista, että tyttö halusi ITSE laittaa omat tavarat paikoilleen.. olin siis liian innokas :).
Tästä tuli kyllä meidän molempien mielestä tosi kiva. Täytyy nyt miettiä mitä tehdään sitten kun työt taas kotona jatkuu, raaskiiko tätä purkaa..


Sänky on tuunattu ikean expedit-lokerikkohyllystä.. Parvisänky tehtiin seinään kiinni edellisessä huoneessa, joten se jäi sinne odottamaan. Hyllyn kumosin lappeelleen ja laitoin levyn ja patjan päälle ja hyvä tuli! Pituutta tytöllä on vielä sen verran vähän, että mahtuu tähän mittaan ja patja oli jo valmiiksi lyhennetty.


Lego-jutut sai kätevästi kaapin sisälle. Aika harvoin kuitenkin näillä leikkii ja sitten kun ei leiki, vievät vaan pöytätilaa, kun eihän niitä tietenkään saa purkaa.. täällä saavat rauhassa olla koko ajan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti