sunnuntai 15. maaliskuuta 2020

Viidakkotapetti työhuoneeseen

Papukaijatapetti on odotellut kaapissa jo hyvän tovin. Ostos oli puhdas heräteostos, rulla maksoi vain vitosen! Tiesin, että johonkin sitä laitan tai käytän vaikka askarteluun. Vaatehuoneeseen sitä mallasin, mutta oli sinne liian levoton kaikkien vaatteiden sekaan. Työhuone sen sijaan oli saamassa muutenkin uutta ilmettä uusien säilytyskalusteiden takia, joten siellä oli hyvä tilaisuus myös uudistaa seiniä. Ja sinnehän tämä pirteä viidakko sopiikin hyvin!


Isot kaapit olivat aika haasteelliset pieneen tilaan mahduttaa, mutta siellä ne nyt ovat. Pikkusen piti säätää, koska pistorasia sattui sellaiseen kohtaan, että kaikkia kaappeja ei voinut laittaa vierekkäin. Keskelle jäi tila jota ajattelin työpöytää varten, mutta laitoin siihen kuitenkin sitten tuon mustan senkin, joka näytti liian eri pariselta papukaijojen kanssa samalla seinällä. Tason päälle on hyvä kerätä sekalaista sisustustavaraa kuten kuvasta näkyy!..




Toisella seinällä on sitten keittiörempan tieltä pois otetut kenkälaatikot ja työpöytä. Laatikot ovat tosi käteviä kaikkeen muuhunkin säilömiseen kuin kenkien piilotukseen! Siellä on nyt tekokukkia, matonkuteita, lahjakasseja, askartelutarvikkeita yms.






Päätyseinälle ostin ritilätelineen, johon sain esille kaikkea ihanaa. Vähän yritin lisätä huoneeseen tapetissa olevaa keltaista tehosteeksi. Sitä tulee ehkä vielä lisää, kunhan ehdin toteuttaa yhden maalausprojektin!


Tällaista tällä kertaa. Ensi viikolla alkaakin sitten remontti kunnolla ja seuraavat kuvat ovat toivottavasti uudesta keittiöstä. Vihdoinkin!

Mukavaa alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

  1. Vitsit miten pirtsakka tuo tapetti on ja sopii ihan täydellisesti sinun työhuoneeseen!
    Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Papukaijat tuo kyllä hymyn huuulille tässä tilassa! Vielä kun ehtisi tilaa käyttää enemmän..

      Poista
  2. Näppärä työtila, öapukaijatapetti ion iha huippu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Papukaijat on ihania! Ja oma työtila tarpeellinen. Saa jättää hommat rauhassa kesken ja sulkea vaan oven :)

      Poista