sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

Olohuoneen pehmeät sävyt

Myös olohuone muutti ilmettä isosti uuden lattian myötä. Nyt huone on paljon valoisampi ja kotoisampi. Tämän hetkinen bohotyyli on mulle tosi mieluinen, joten hommasin vähän tyyliin sopivaa sisustusesinettä ja torkkupeittoa. Ja keltainen on edelleen suosikkiväri! :)


Matto ehkä vähän nyt hukkuu vaaleaan lattiaan, mutta tykkään niin paljon tuosta juuttimatosta, että saa olla ainakin kesän. 
Etsiskelen tässä pikkuhiljaa jotain tummempaa. 
Sähkömies asensi myös uuden sähkörasian mustalle seinälle, 
mihin ei ole ennen saanut mitään lamppua. Nyt saa ja olen siitä tosi iloinen!


Remppa tosiaan on nyt ohi ja tuntuu oudolta olla tekemättä mitään!.. Toisaalta olen ollut työpaikan vaihdon myötä iltaisin aika väsynyt, että ei mitään puuhaa ole kaivannutkaan. Olen kyllä tykännyt valtavasti työstä sisustuksen parissa. Se on enemmän mua vaikka lastenhoidostakin tykkäsin. Päivät menee todella nopeasti kun on koko ajan jotain puuhaa. Ihmiset selvästi panostavat nyt koteihin ja sisustukseen, kun siellä viettävät enemmän aikaa.

Itse odotan tällä hetkellä lämpimiä ilmoja, jotta pääsisi ulkohommiin. Se on aina kevään kohokohta, vaikka en mikään viherpeukalo olekaan.

Minkälaiset kevätfiilikset siellä on?

4 kommenttia:

 1. Ihanan kotoista teillä kyllä on <3 Bohotyylistä itsekin tykkään, se antaa kivasti liikkumavaraa sisustuksenkin suhteen!
  Yllättävän hyvät kevätfiilikset täällä. Olen niin ollut onnellinen näistä kauniista aurinkoisista päivistä.
  Ihanaa sunnuntaita sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väreistä innostuvana tuntuu välillä että onko liiankin seesteistä, mutta ainahan voi tekstiileillä vähän piristää yleisilmettä. Näihin sävyihin tosiaan voi yhdistellä monenlaista.

   Poista
 2. Kiva pitsiliinakollaasi!
  Yleensä en niistä pidä, tarkkaan ottaen en ollenkaan, mutta tässä on tosi kiva asettelu ja värit. Värit on myös hienosti sidottu muuhun sisustukseen. Täytyykin vissiin alkaa katsella pitsiliinoja uusin silmin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitsiliinat ovat seikkailleet monenkokoisissa tauluissa. Muualla meillä ei kyllä pitsiä näy, mutta tällaiset värikkäät kelpuutin tauluksi. Liinoja löytää kivasti kirppareilta, kunhan pääsee taas kiertelemään.

   Poista