sunnuntai 14. heinäkuuta 2019

Pikkulaukku

Yksi ilta yllätin itseni ja kaivoin ompelukoneen esille. Olen kauan himoinnut Riiminka-pikkulaukkua koska joudun kantamaan työpäivinä kahta kännykkää mukana. Ne ovat ihania myös ulkoasultaan ja sellainen on ollut ostoslistalla pitkän aikaa. Kuitenkin sisäinen nuukailija ja käsityöläinen on pistänyt hanttiin ja laukku jäänyt hankkimatta.  Nyt sitten kimpaannuin ja ajattelin että kyllä mä nyt yhden kännykkäpussin saan tehtyä itsekin ja kaivoin koneen esille saman tien!

Pari tuntia ja laukku oli valmis!
Kankaat ja vetoketjut löytyivät varastoista, joten edulliseksi tuli. Olkanaru on muuten vanha koiran talutushihna! :D.  Kierrätystä tähänkin projektiin!

Eka lomaviikko on nyt mennyt ja kiirettä on pitänyt. Ollaan käyty kisa/shoppailureissulla Oulussa ja Kuopiossa. Kuopion seudulla oltiin pari yötä mökissä ja käytiin mökkeilyn lomassa Puijon tornissa ja torilla. Kisapäivänä pääsin viettämään omaa aikaa ja kulutin sen Matkus-ostoskeskuksessa, josta löytyy myös Ikea. Keittiöhaaveet eivät siellä paljon laantuneet ja kuolasin taas ihanan isoja ja äänettömästi liukuvia laatikoita ja muita ihania keittiöjuttuja..

Vaatteita en reissulta löytänyt, vaikka olisi ollut tarvetta. Vaatekaupat eivät ole mua varten ja olen aika pettynyt nykyvaatteiden laatuun. Jo kaupan hyllyllä näyttävät siltä että eka pesu on turmioksi.

Kirjakaupan ja Ikean puolelta tein muutamia ostoksia. Niistä juttua sitten toisella kertaa.


Mukavaa sunnuntaita!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti