sunnuntai 7. heinäkuuta 2019

Pehmeyttä sisustukseen

Tässähän tuli pieni blogitauko ihan huomaamatta.. Aika ei vain riittänyt mihinkään ylimääräiseen kun piti niitä rippijuhlia stressata.. ;).  Nyt on juhlat takanapäin ja lomakin alkoi, joten nyt taas toivottavasti blogikin päivittyy normaaliin tyyliin. Toiveissa olisi saada joskus takaisin sama parin postauksen viikkotahti, mutta nähtäväksi jää miten käy. Kerta viikkoon nyt ainakin.

Palataan vielä toukokuulle ja mun työharjoitteluun. Pitihän mun tehdä muutamia omia ostoksiakin sieltä. Siellä kun pyöri kauniiden tavaroiden keskellä viisi viikkoa, keksi monenlaista sisustustarvetta myös itselle :).

Kotiin lähti ihanan pehmeä tummanharmaa lampaantalja. Yksi aito lampaantalja kotoa jo löytyy, mutta on jo yli kymmenen vuotta vanha ja ulkonäkö on sen mukainen.. Oli siis korkea aika päivittää uuteen. Tumma sopii olkkariin hyvin tuolin ja tyynyjen kaveriksi kun sohva on vaalea.
Tämä sopii joka vuodenaikaan, mutta ehkä syksyn tullessa pääsee kunnolla oikeuksiinsa!


Myös marokkotyylinen metallilyhty sai meiltä uuden kodin. Kokeilin siihen jo tunnelmavaloja, jotka tulee käyttöön syksymmällä. Nätti tuo on kyllä myös ilman valoja.Eilinen päivä meni kaappeja kolutessa. Tuli taas sellainen flow-tila siivotessa, että oli pakko samalla fiiliksellä käydä koko talo läpi. Näitä päiviä tulee harvoin ja silloin pitää hyödyntää energia!

Paljon löytyi tavaraa kierrätykseen ja huomenna mennäänkin tytön kanssa peräkonttikirppikselle niitä myymään. Toivottavasti kauppa käy, eikä tarvi kaikkea tuoda takasin kotiin, se on kaikkein tympeintä kun on tehnyt ison työn.

Mukavaa päivää!2 kommenttia:

  1. Aivan ihania ostoksia <3 Meilläkin on pari lampaantaljaa ja ne ovat kovassa käytössä syksyisin ja talvisin. Tuo lyhty on aivan ihana myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taljat ovat kyllä ihania ja moneen paikkaan sopivia!

      Poista