sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

Siivouspäivä

Pyykkietikasta olin kuullut juttuja, mutta ajattelin että mitähän höpöhöpöhommaa tuokin on. Pitihän sitä sitten testata, kun kaikki sitä hehkuttaa ja työharjoittelupaikastakin (SisustusTrendo) sitä käytiin ahkerasti ostamassa.

Testailin kahta pyykkietikkatuoksua ja molemmista tykkäsin. Etikan haju haihtui kuivumisen myötä, mitä vähän epäilin. Pyykki myös tuntui sileämmältä kuin ennen. Eli tämähän toimii! Tuote on aika riittoisa, koska ainetta laitetaan vain 2-4 korkillista per koneellinen pyykkiä. Plussaa myös siitä, että etikka puhdistaa itse konetta. Tämä tulee meillä ehdottomasti käyttöön jatkossakin! Samasta pullosta saa myös eri suhteella laimentamalla yleispesuainetta, joten yhdellä putelilla pääsee jo pitkälle!

Toinen ihastuttava tuttavuus oli saman tuotemerkin imurointipuuteri. Tuoksuna ruusu. Tätä ripotellaan lattialle ja matoille ja imuroidaan pois. Jäljelle jää ihana ruusun tuoksu, mikä on aika ihanaa koira/urheiluperheessä, missä yleistuoksu on yleensä jotain muuta.. ;)


Ihan jo odotan seuraavaa pyykki- ja siivouspäivää!!

Oletko sinä jo kokeillut näitä?

1 kommentti:

  1. Itsekin pitäisi pikkuhiljaa alkaa tekemään joulusiivousta täällä Keravalla. Olen aika laiska siivoamaan ja vähän tekisi mieli ottaa hommaan siivouspalvelu. Kivan oloisia tuotteita, ja hienoa jos etikan tuoksu lähtee kuivuessa. Se on nimittäin yleensä sellainen joka jää niin vanhvasti eri pinnoille vaikka onkin muuten hyvä siivouksessa.

    VastaaPoista