sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Terassin sisustus

Ilmat ovat nyt meitä hellineet oikein kunnolla! 
Terassilla on kiva istuskella, vaikkakin iltapäivällä tahtoo olla liiankin kuuma! 


Muutin terassilla vähän järjestystäkin kun sain sinne tuon himoitsemani riipputuolin. Myös erilaiset vihreät ruohot ja muut helppohoitoiset silkkikasvit ovat olleet kovasti mieluisia ja niitä olen hommannut useampia. Sekaan vähän oikeaakin viherkasvia, niin ei ole täysin tekokukkapainotteisia istutuksia..


Terassilla on siis kuuma kun sinne iltapäivästä paistaa aurinko. Viime kesänä hankin nuo Jyskin bambuverhot suojaamaan paahteelta, mutta ovat kyllä valitettavasti aika lyhytikäisiä.. Taitaa mennä roskalavalle syksyllä. Hetken kuitenkin helpotusta ja ovat ihan kivan näköiset. Takaseinälle laitoin nyt koko matkalle ohutta Ikean verhoa. Sinne kun saisi joskus sen rimoituksen.. Ööö.. suutarin lapsella ei ole kenkiä vai miten se meni..


Lamputkin virittelin jo kattoon, vaikkei niitä juuri nyt kesällä tarvitsekaan, 
ellei sitten innostu istumaan terassilla myös yöaikaan.. ;)










 Saunan terassillekin laitoin kasvin ja maton. Tuli heti paljon kivempi!


Omenapuukin kukkii. Kukkia on puu täynnä! 
Toivottavasti tänä vuonna eivät ampiaiset syö kaikkia omenoita..


Työt ovat siis alkaneet. Eka viikko oli tietenkin aika raskas kun piti vähän miettiä että mitäs tämä homma sujuukaan.. Helle ei helpottanut tilannetta ja illat ovatkin menneet levähtäessä.. Kylläpä se tästä taas!

Mukavaa viikkoa!



2 kommenttia:

  1. Teidän terassi on kauniin kutsuva. Meidän takapiha on kuin sauna iltapäivästä. Pitäisi jokin katos sinne ostaa tai viritellä jotain varjopaikkaa muuten.
    Ihanaa sunnuntaita sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Liika aurongonpaiste haittaa kyllä toisinaan. Bambuverhot toimii hyvin, mutta pitäisi keksiä jokin pitkäikäisempi ratkaisu.

      Poista