sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Wc:n muutos

Hyvässä muistissa on vielä epäonninen vessaremppa, jonka tein toukokuussa 2017. Homma jäi silloin vähän vaiheeseen, koska ajattelin että lattia olisi ok.

No ei se ollut. Keräsi kaikki tahrat itseensä kuin sieni.. Mulla ei kuitenkaan ollut intoa ostaa uutta lattiamateriaalia, koska haluan kaiken tehdä mahdollisimman edullisesti.. Siispä jäin odottelemaan sopivaa ideaa. Asialla ei ollut niin kiire, koska matto peitti lähes koko lattian.

Odottaminen kannatti. Saunaprojektin aikana tuli käytyä rautakaupassa ahkerasti ja eräällä kerralla myyjä kantoi oven eteen vinyylilankkua ja lapun "saa ottaa".  Tein työtä käskettyä ja kannoin lankkua autoon sen minkä jaksoin.

Nyt ne lankut on vessassa ja ai että tuli hieno! Haastetta matkasta ei suinkaan taaskaan puuttunut, jokin Karman laki tuolla vessassa on..

Pönttöä en halunnut irrottaa, joten jokainen lankku on erikseen mitattu ja mallattu sopimaan juuri tuon pöntön jalan mukaisesti. Koko viikonlopun homma, mutta kyllä kannatti. Vessa on vihdoinkin valmis! Vieraille tiedoksi, että myös toimiva lukko on nyt ovessa!.. ;) ;)

Tilaan tuli nyt kaivattua lämpöä vähän lisää, aika vaalea ja haaleahan tuo tila on ollut. Toki matto on ollut lattialla. Nyt mattoa ei edes kaipaa, kun lattia on niin kivan tuntoinen ja näköinen.


 Kivet pöntön vieressä ovat feng shuin takia.. Hieman tasapainottamassa veden elementtiä ;)
 Lisäsin vielä seinälle taulun

 Toisella seinällä on tämä korttikollaasi
Tällainen lattia oli ennen. Oon kyllä tosi tyytyväinen lopputulokseen! 


Tänään on kunnostettu muutenkin kotia. Muutama lista on odotellut kiinnittämistä ja roikkuneet to do-listalla jo ihan liian kauan. Miten se voikaan olla niin vaikeaa joku pikkujuttu hoitaa??.. Nyt sitten aamupäivän aikana sain monta hommaa pois alta. Niin hyvä fiilis tuli niistä!

Hiihtolomaa jo vähän odottelen, että pääsee tekemään isompia juttuja. Tytön huone on ok, mutta pojan huone kaipaa vähän fiksausta. Ostoslistalla on uusi matto ja voi olla että sen myötä sisustusta muutenkin vähän muutellaan. Pääsen lomalla käymään myös Ikeassa, joten mitä tahansa voi olla edessä.. ;)

Onkos sinulla talvilomaa? Mitäs suunnittelet sinne?

4 kommenttia:

 1. Siis niin hieno kyllä tuli tuosta wc:stä. Ihana lattia ja mikä tuuri, että sait materiaalit ihan ilmaiseksi.
  Minulla ei ole lomaa nyt talvella, mutta odottelen silti jo pojan lomaa. Minusta on aina ihanaa kun lapset ovat kotosalla.
  Kivaa iltaa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu harvemmin saa materiaaleja ihan ilmaiseksi :). Ja vielä juuri sellaista, mitä oli etsimässä. Vessasta tuli kyllä hieno! Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Kiva idea laittaa tuollaista puukuviota lattiaan. Hyvä että sait vietyä projektin loppuun asti onnistuneesti. Meillä vielä odotellaan wc-tilan remonttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattia on osoittautunut käytössä todella hyväksi. Puukuviointi tuo vähän lämpöä pieneen ja muuten aika värittömään wc-tilaan. Tsemppiä tulevaan remonttiin!

   Poista