keskiviikko 22. elokuuta 2018

Jotain sinistä

En olisi uskonut että tämä päivä koittaa kultaisen 90-luvun jälkeen.. Mutta niin vain kävi, että olkkarissa on siniset tyynyt.. Kirpparilöytö varmaan vuoden takaa, ja nyt uskaltauduin kokeilemaan, miten ne passaisi.. No ihan kivan näköisethän nuo on. Sopii mustan ja valkoisen kanssa.
Kierrätyskeskuksessa on kans piipahdettu ja sieltä löytyi tytölle glitterityyny ja äidille tällanen ihana kimallepeitto! Peitto on tehty sellaista chenillelangasta, joka oli joskus in.. Sopii siis ysärityynyjen kaveriksi.Enempää en tohdi hullutella, ehkäpä kohta onkin lämpimien syysvärien aika..

Saunakin valmistuu hyvää vauhtia. Tosi kiva kun pääsee näkemään eri työvaiheet. Ja samalla saa runsaan tietopaketin saunan rakentamisesta.

Saunasta tulee ihan musta ulkoapäin. Löylyhuonekin on tumma lukuunottamatta lauteita. Pukuhuone on sitten vaalea.  Kyllä tässä kohta alkaa haaveilemaan jo niistä ensimmäisistä löylyistä..

4 kommenttia:

 1. Tosi kivasti sopii tuo sinisen sävy muiden tyynyjen kaveriksi. Odotan jo innolla, että pääsen näkemään täällä blogissakin saunan.
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saunan valmistumista odotetaan innolla täälläkin! Välivaihekuvia on niin tylsä näyttää, että laitan kuvia sitten valmiista (jos maltan sinne asti odottaa..).
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista