tiistai 7. elokuuta 2018

Koeputkimaljakko

Kotiseutuviikolla oli täällä torilla peräkonttikirppis. Itsekin suunnittelin myyjäksi menemistä, mutta hellepäivä sotki suunnitelmat. Kestän huonosti paahteessa olemista ja torilla ei varjopaikkaa juurikaan ole, joten kävin sitten vaan asiakkaana pikaisesti.

Myyjiä oli jokunen uskaltautunut paikalle ja teinkin sieltä kivan löydön.Tällaisesta koeputkihässäkästä olen joskus haaveillutkin. Tämä on vanhan ala-asteen irtaimistoa. Tähän saa kivasti kauden kukkia esille ja muutamakin riittää. Mustaa taustaa vasten kukat tulee upeasti esiin.

Kuva on otettu jokin aika sitten, alkaa kukkaset olemaan tähän aikaan jo erilaisia. Syksyä kohti mennään, alkaa illalla jo olemaan hämärää ja ilmakin viilennyt (onneksi). Syksy on kyllä ihan tervetullut kaikkine arjen rutiineineen! Koulu alkaa tällä viikolla. Itse menen paikalle maanantaina. Mitähän kivaa sitä tänä vuonna oppii?

Viime vuoden opit tuli kyllä heti tarpeeseen, kun olen piirtänyt nyt niitä saunan piirustuksia itse. Ne jopa kelpasi kunnan insinöörille kunhan teen yhden piirroksen lisää :)

Mukavaa viikkoa! Oletko sinä jo kiinni arjessa? 


5 kommenttia:

 1. Toinen viikko jo töitä menossa, eli arki pyörii jo, mutta ei ihan täysillä vielä. Perheen miehet ovat vielä pari viikkoa reissussa ja kun he palaavat, silloin arki on täysi :)
  Ihana löytö, tulee tosiaan ala-asteen kemian tunnit mieleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästäpä se arki alkaa. Toisaalta ihanaa ja toisaalta haikeaa. Mutta ihana saada taas selkeä rytmi päivään.

   Poista
 2. Kääk, ihana idea! Taas kerran. ♥ Onneksi olen löytänyt tämän sun blogin, täällä on aina jotain ihanaa ja minulle uutta. Käyn siis usein katselemassa, vaikka harmittavan harvoin tulee kommentoitua mitään. Parasta täällä on, että sun sisustusjutut ovat paitsi kauniita, myös persoonallisia ja kiinnostavia - ja usein värikkäitä! Mikään ei oo hirveämpää, kuin sellainen kalsea, kokovalkoinen ja persoonaton sisustus.

  Nyt pitäisi pari päivää olla taas lämpimämpää, mutta toivottavasti viileys sitten jatkuu. Täällä on nimittäin toinen hellevihaaja. :) Mukavaa alkavaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten ihana kommentti! Ihana että olet löytänyt blogini. Mietin joskus, että onkohan blogistani iloa kenellekään muulle kuin mulle itselle, mutta kiva kuulla että on! Kävin kurkkimassa sinunkin blogisi ja voi että mitä ihania juttuja siellä olikaan! Taidan saada siitä uuden blogin omalle lukulistalleni :).

   Syksyn viileitä siis molemmat odotellaan! Kohta helpottaa! Mukavaa syksyä sinullekin!

   Poista
  2. Olen samaa mieltä! 😊Kati,sinun blogista minäkin haen ideoita ja väri-ideoita. Tykkään,kun teillä on tavallinen,mutta persoonallinen ja toimiva koti😊
   On monta ideaa,mitä minulla ei edes tulisi mieleen tai en rohkene toteuttaa😊Samaa mietin oman blogin kanssa,kun sinne harvoin kommentoidaan. Kuinka paljon blogia pitäisi markkinoida?en tiedä,pääasia Että joku lukee😂

   Poista