sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Taideleirillä

Kerroinkin jokin aika sitten meneväni taideleirille. Olihan se kiva viikonloppu! Sekä lauantaina että sunnuntaina oli aikaa taiteilulle 5h ja siinä ajassa kerkesi mukavasti tehdä muutaman taulun. Empä muista milloin on viimeksi saanut olla rauhassa taiteilemassa niin montaa tuntia putkeen..

Ekana päivänä aiheena oli urbaani luonto ja tekniikkana sekatyyli. Haettiin luonnosta inspiraatiota ja maalailtiin akryyleillä ja spraymaaleilla. Sprayt olikin mulle tuttuja maaleja! Itse paikka oli idyllinen vanha rintamamiestalo piharakennuksineen. Meidän ateljeetila oli vanhassa navetassa! Aivan mahtavaa!Ensimmäisen taulun ensimmäinen vaihe näyttää todella erilaiselta miltä lopullinen versio!


Kasveista tuli upeita muotoja tauluun


Taulu kaipasi vielä jotain ja päätin laittaa siihen korentoja sabluunan avulla


Tässä kohtaa työ vähän epäonnistui ja jouduin maalailemaan uudestaan taustaa. Lopulta piirsin korennot tussilla, mikä ei ollutkaan niin helppoa mitä ajattelin. Siistimpi jälki olisi ollut paikallaan, mutta tällaistahan tämä taiteilu on, kokeilua.. ainakin minulla!


Toinen taulu syntyi 10 minuutissa sen kummempaa miettimättä. Tästä tykkään!


Toisena päivänä aiheena oli poptaide ja se olikin tosi paljon vaikeampi, kun en ole sellaista tyyliä varmaan lukion jälkeen edes kokeillut. Kuva-aihetta piti tovi hakea ja sen löydyttyä piti etsiä vielä sopivaa koiran mallia.. Sain kuitenkin senkin teoksen lopulta valmiiksi, vaikka haastava olikin.


 Paikalla hääri myös ihastuttava kurssiassistentti! 
Ehkä hän inspiroi mua tuossa viimeisessä taulussa ;)


Töistä tehtiin näyttely, joka on ensi viikolla nähtävissä tuossa samassa ateljeetilassa, 
missä kurssikin oli eli
 Hannulan talolla, Alavieskassa
Kävipä paikalla myös lehdistökin, joten kyllä tässä aika polleana saa olla! :)

Käyhän sinäkin katsomassa mitä saatiin kurssilla aikaan! 
 

4 kommenttia:

 1. Aivan upeita tauluja teit, kyllä noista kannattaakin olla ylpeä!

  VastaaPoista
 2. Tosi hienoja tauluja ja kiva tekniikka. Vinkkaan tässä samalla. Blogissani meneillään innostava kesäarvonta, tule mukaan.
  https://paleredrose.blogspot.com
  Terkuin Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ja kiitos arvontavinkistä, kävin osallistumassa! :)

   Poista