sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Uusi ihana planneri

Vuosi alkaa kääntyä kohti loppua ja kalenteriaddiktillahan se tarkoittaa iloista asiaa: uuden plannerin hankintaa, tai vaikka kahden.. tai.. no en sano mitään! ;)

Tänä vuonna on tullut kokeiltua jos jonkinmoista planneria ja nyt tuntuu että löysin sen oikean jonka kanssa matka voisi olla vähän pidempi. Tässä kokoonpanossa on kaikki kohdallaan; koko, väri, sisältö ja käytännöllisyys.

Tilasin plannerin osat suurimmaksi osaksi ulkomailta, kannet ja insertit erikseen, jotta sain koota paketista itselle mieluisan.

 Lähdetäänpä tarkastelemaan mun uutta rakasta kuvien kautta:


Plannerin koko on A6 ja mun käyttöön tosi hyvä. Tuskastuin edellisiin A5:iin joita oli hankala kuljettaa mukana ja myös tuunailla muualla kuin pöydän ääressä kotona. Tämä kulkee mukavasti menossa mukana ja onnistuu ottaa sohvanmutkaankin mukaan jos tulee akuutti tarve suunnitella :)

Päällinen on tekonahkaa, mutta oikein kivan tuntuinen kädessä ja tuo pinnan kuviointi on kiva!


Sisäpuolella on taskuja ja tuiki tärkeä rengassysteemi, jotta kalenteriin saa lisättyä materiaalia. Ainoa asia mikä tässä mallissa haittaa, on taskujen suunta. Käyttäisin niitä enemmän, jos olisivat toisinpäin, mutta toki nämäkin ovat ihan ok. Välilehdet tein itse kuviopaperista. Löysinkin valtavan kauniin paperisetin! (Postauksen lopussa on ostopaikat, jos haluat tarkempaa tietoa.)


Kalenterin alussa on hyvänmielen sivu. Kivoja kuvia ja motivaatiotekstejä. Kuvat ja tekstit siis liimailtu itse. Kalenterissa itsessään ei ollut kuin tyhjiä sivuja mukana, mikä onkin se paras juttu, että saa itse olla luova!


Sitten alkaa kalenteriosuus. Pohjana irtona ostetut weekly plan-sivut, joita voi sitten numeroida ja koristella mielensä mukaan. Käyttövalmis siis vaikka heti, koska ei ole valmiiksi päivätty.


Kalenterissa oli valmiina 70 paperia, joita oli neljää erilaista: pilkku (yläkuvassa), viivoitettu, täysin valkoinen ja to do-lista, jonka kyllä korvasin tällä nätemmällä versiolla:


Välilehtiä:


Paperit joista välilehdet tein, olivat kohokuvioituja ja kimallekoristeltuja, joten suojasin kontaktimuovilla vain tuon reunan. jotta pystyy pintaa hipelöimään ;)


Kansissa on myös kaksi kynänpidikettä ja takana vielä yksi tasku. Nepparikiinnitys.


Sellainen ihana joululahja itselle. Toisella kertaa paljastan mitä kaikkea ihanaa olen sisäpuolelle keksinyt :) Hommaa auttaa ehkä nämä Ruotsin tuliaiset jotka eilen toin Haaparannasta kotiin:


Ostopaikat:
Plannerin kannet + 70 tyhjää sivua : Aliexpress (linkki)
To do- sivut: Aliexpress (linkki)
Weekly plan-sivut (linkki)
Välilehtien koristepaperisetti: Kärkkäinen
Taskussa kiinni oleva perhosklemmari: useamman kappaleen setti Halpa-Hallista
Teipit ja tarrat yms omista varastoista.


Eilen tosiaan käytiin pikareissu Ruotsin puolella. Siellä oli yleisurheilukisat, missä ollaan useana vuonna jo käyty. Itsellä oli siellä vähän vapaa-aikaa ja kiertelin taas tutut kaupat. Löytyi sekä sitä mitä lähdin hakemaan että vähän muutakin.. Niistäkin myöhemmin lisää.

Oikein leppoisaa sunnuntai-iltaa!

9 kommenttia:

 1. Ihana kalenteri!! Olen itsekin ehdottomasti paperikalenteriihminen. Tosin omani on varsin tylsä perusmalli. Ehkä sitä voisi tuunata..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin tuunaamaan! Facebookissa on ihana Kalenterimania-ryhmä josta saa inspiraatiota! Kyllä se oikea kalenteri pitää olla! Vaikkakin kännykässä kulkee akuuttien to do- juttujen muistio lisäksi.

   Poista
 2. Onpa ihana. Kiva heti kansista lähtien <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kuin karkki! Koko ajan pitää hypistellä..

   Poista
 3. Makia! En ole koskaan ajatellut, että näitäkin voisi tuunata. Ja koko tosiaan on hyvä.Minulla on A5-kokoinen valkoinen nahkakantinen. Tylsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Anne! Nyt äkkiä tuunaamaan! Tämä on ihanaa hommaa! Heti alkuun liityt facessa Kalenterimania- ryhmään ja sit katot youtubesta pari tuunausvideoo, niin se on menoa! :) Ei ole sitten kalenteri enää tylsä ;)

   Poista