keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Laatikkokynttelikkö

Olen ihaillut tämän tyyppisiä kynttelikköjä monesti blogeissa ja kaupoissa raaskimatta kuitenkaan hankkia omaksi. Ehkä olen ollut myös vähän jäärä ja ajatellut etten halua samanlaista kuin kaikilla muilla. Nyt kuitenkin tuli vastaan niin kiva ja edullinen että pitihän se sitten minunkin saada. Kynttelikkö löytyi Haaparannan Rustasta reilun kympin hintaan ja sopi siis loistavasti budjettiini.

Onhan  tuohon mukava keksiä kaikenlaisia asetelmia. Pohja on peiliä ja toistaa kivasti näkymän. Tykkään myös että tässä nuo kynttilän paikat on noissa nurkissa.
 Sisälle asettui makaava kauris kera kimaltavien koristeiden.


Eilen sain tehtyä viimeiset jouluostokset. Alkoi ahdistaa toden teolla tuolla kaupoissa pyöriminen, varsinkin kun en sitten löytänyt edes sitä mitä etsin.. Nyt ei tarvi enää ostaa kuin ruokaa, joten voiton puolella ollaan :). Ja ihan kohtahan se aattokin on! Mennyt tämä aika taas tosi nopsaan. Ajatukset ovat siirtyneet jo vähän ensi vuoden puolellekin, mitä sitä kaikkea sinne keksis.. Mutta eipä mennä asioiden edelle! Nautitaan tästä joulusta nyt ensin! :)

Ihanaa päivää!

4 kommenttia:

  1. Kaunis kynttelikkö ja edullisesti vielä, sulla kävi hyvä tuuri <3
    Mukavaa keskiviikkoiltaa!

    VastaaPoista
  2. Kynttelikkö on tosi kaunis ja ihana toi laatikko jonne voi tehdä asetelmia vaikka minkämoisia.
    Kivan olet tehnytkin. Sait kyllä tosi edullisesti, kannatti ostaa.

    VastaaPoista