keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Messujen säväyttäjät

Kuten jo varmaan aiemmin sanoin, mitään kovin kovaa remppakuumetta ei messuilta tullut kotiin tuomisiksi. Jotain asioita siellä kuitenkin oli, mitkä säväyttivät mua erityisesti. Yksittäisiä juttuja, joiden ääreen jäin pitemmäksi aikaa ihastelemaan. Tässä mun suosikkijutut:Jos joskus rakennan/rakennutan uuden talon, tulee siellä ehdottomasti olla eteisen yhteydessä iso vaatehuone kaikille urheilutamineille ja ulkovaatteille. Särmää antava liiterin ovi on plussaa!


Reipasta diy-fiilistä ja värejä! Kelpais varmaan meidänkin nuorisolle ja myös äidille  ;)


Tämä vois olla mun työhuone.. Näytti olevan pöydällä jopa värityskirja valmiina :). Ihana valo tulvi ikkunoista, työtasoa oli tarpeeksi ja tapetti oli tosi kiva, koska siellähän vilistää possu! Vai onko tuo koira?
Tämä ihastutti ideallaan, joka meilläkin tytön huoneessa on, eli kaappien päälle sänkysysteemi. Pöytätaso on simppeli ja tyylikäs.


Tässä en oikein tiedä, mikä oli se juttu miksi jäin pitkäksi aikaa katselemaan. Tämä oli yläkerran aula ja jotenkin tosi kutsuvan näköinen, vaikka noista tuoleista en yhtään tykännyt. Mut nuo kirjat ja se fiilis et istahdat tuohon lueskelemaan.. Telkkarin veisin kyllä pois ja tuolien tilalle toisin jonkun  pehmeän divaanin.. oi...oi..


Tätä hyllysysteemiä olen lehtien sivuilta ihastellut, mutta luonnossa se on jotenkin paljon paremman näköinen. Ja olihan tuolla systeemillä kokoakin.. Voisin ottaa muutaman palan!


Ja olisko vähän siistiä, jos pihalla ois tällanen kaksikerroksinen kesäkammari? No Olis!

5 kommenttia:

 1. Tuon kesäkammarin voisin ottaa meidänkin takapihalle <3
  Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihania kohteita! Tiedätkö muuten olisiko kellään myytävänä go pro hero 3 tai 4 ? :D

  VastaaPoista
 3. Ihana kesäkammari!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kesäkamari on kyllä upea, oli myös muita värejä, mut tuo pinkki oli eniten mua :).

  VastaaPoista