sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Puuhelmiamppeli

Huh hellettä! Onhan ollut ilmat kohdillaan, vaikka en kauheesti näin kuumasta tykkääkään. Mitään ei oikein jaksa ulkona puuhailla, mutta ei passaa nyt valittaa!

Eka työviikkokin on taas takana ja sehän oli varsin vauhdikas.. Tekniikan kanssa on tapeltu niin, että tekis mieli heittää kaikki elektroniset vehkeet pois. Mitä sitä tiukan paikan edessä edes tarvis?? Tiistaina tuli ongelmia työpuhelimen kans ja ongelma ratkeaa vasta kun tukihenkilö palaa lomalta.. Perjantaina käytin uimassa omaa kännykkää ja eihän se siitä oikein tykännyt. Nyt kärvistelen pojan vanhan luurin kanssa ilman mitään ylimääräisiä kommervenkkejä.. (insta, face, whatsup.. ). Niin, ja tablettikin lähti viimeiselle matkalle kun ei enää lataa.. Että semmosta.

Oikeestaan on aika vapauttavaa olla ilman tuota älypuhelinta.. Tahtoi mennä usein siihen että koko ajan piti kytätä sitten sitä luuria. Nyt ei tarvi ja olenkin huomannut että se tuo päiviin enemmän aikaa! Onhan se älypuhelin kyllä kätevä, kun netti on saatavilla ja voi esim. reissun päällä tarkistella reittiä yms. Jonkun aikaa täytyy kuitenkin malttaa, sen verran ovat uudet puhelimet hinnoissaan..

Ja kun sitä aikaa nyt on, sain tehtyä pitkään mielessä pyörineen diy-jutun. Messujutuillahan mun piti jatkaa, mutta aloin sit miettimään, et kiinnostaakohan se ketään.. Niin paljon on messuista nyt monessa blogissa. Jotain vielä laitan messuistakin, mutta tähän väliin nyt jotain muuta.

Tein pienen parannuksen yhteen kukka-amppeliin ja kyllä pienellä jutulla sai taas ison muutoksen aikaan! Ennestään kokomustaan amppeliin muutama puuhelmi ja se on kuin uusi :)
Nyt mä lähden lukemaan kirjaa, siihenkin kun on nyt aikaa ;)

5 kommenttia:

 1. Hienoja ovat! Minäkin ostin puuhelmiä ja värkkäsin muutaman amppelin, mutta jestas mikä työ olikaan saada helmet naruun, kun ostamani helmet olivat niin pieniä.. No, ensi kerralla pitää ostaa suurempia, kuten sinunkin amppeleissa.

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva muutos tuli amppeliin.
  Messujuttuja on tosiaan aika monessa blogissa, kiva oli tulla tänne lueskelemaan jostain muustakin :D

  VastaaPoista
 3. Saitpa pienellä muutoksella kivan, uuden lookin aikaan. :) Toivottavasti tekniset ongelmatkin ratkeavat aikanaan. Itse vasta vaihdoin kännykän moderniin versioon ja täytyy sanoa, että on kyllä ikävä mummokännyä...

  Mulla ei oo lukulistalla mitään muuta blogia, josta olisin noita messujuttuja nähnyt, joten mua ne ainakin jaksaa kiinnostaa. :) Varsinkin kun oot keskittynyt yhteen aiheeseen/ esineeseen, noihin valaisimiin, on ollut mielenkiintoista lukea niistä!

  VastaaPoista
 4. Juu ehkä messujuttuja tulee vielä parista aiheesta ainakin :)

  Helmet ovat kyllä haastavia saada paksuun nyöriin, aina iso helmen koko ei takaa isoa reikää.. ja se jos mikä ärsyttää! Näissä oli ihan kohtuullinen, yhtään pienempi ei ois kärsinyt olla.

  Tekniset ongelmat onneks mun oman puhelimen kohdalla ovat ratkenneet! Tuntuu toimivan jo lähes normaalisti, eikä tarvi puhelinkaupoille vielä ainakaan mennä :) Ne "mummomallit" on kyllä tosi kestäviä, samaa ei voi sanoa näistä nykyisistä, jotka hajoaa jo melkein henkäyksestä..

  VastaaPoista
 5. Siitä tulikin hieno amppeli!
  Mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista