sunnuntai 10. lokakuuta 2021

Tyttären uusi huone

Mielessäni on pyörinyt jo pidemmän aikaa ajatus lasten huoneiden vaihdosta. Pojan huoneessa oli kolme korkeaa kaappia ja tyttären huoneessa vanha epäkäytännöllinen irtokaappi. Kuitenkin tytöllä on paljon enemmän tavaraa.. Huoneiden vaihdolle oli siis perusteltu syy ja niin me yksi kaunis päivä tämä toteutettiin. 

Olihan homma loppujen lopuksi aika suuri, koska molemmista huoneista meni seinämateriaalit vaihtoon. Lisäksi tytär ei enää kelpuuttanut parvisänkyä, joten uusi sänky piti ostaa. Parvisängyn poismeno aiheutti kyllä sen, että vaikka huoneessa on nyt kaappitilaa, huone tuntuu paljon ahtaammalta kuin ennen.. tavaraa riittää lattialle ja pöydille.. Raivasin kuvan ottoa varten kassillisen tavaraa piiloon pöydältä ja sängyltä.. No, voihan se olla että teini-iässä vaan tavarat ei vielä löydä paikkojaan ;) 

 

 

Ilahduin kovasti tyttären tapettivalinnasta, itsekin kun olen viime aikoina kovasti mieltynyt vihreään. Muut seinät ovat ihan vaan valkoiset. Verhoja pähkäilin pitkään. Koetin etsiä vihreää, mutta huonoin tuloksin. Tauluja pöydän päälle laittaessa tajusin kuinka hyvin keltainen sopii vihreän kanssa ja muistin kaapissa olevat keltaiset verhot. Aika nappivalinta! Ja nyt ollaan sitten takaisin seitkytluvulla! :) :)

 

 Valkoinen seinä on pyhitetty taiteelle

Instaan laitoinkin näistä meidän kasvikokeilusta kuvaa kun istutettiin reilu kuukausi sitten. 

Nyt siellä vähän jo nousee pieniä alkuja! 

Paitsi päärynä..


Oispa huone aina näin siisti.. ;)


Pojan huone on vielä vaiheessa. Tai periaatteessa valmis, mutta en ole yhtään tyytyväinen paljaaseen valkoiseen seinään, joka huutelee jotain taidetta. Siitä ehkä sitten myöhemmin lisää. 


Mukavaa viikkoa!

4 kommenttia:

  1. Tuo vihreä seinä on aivan täydellinen. Kivan näköinen huone nyt tytöllä.
    Kaunista alkavaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Vihreä on nyt jotenkin kiva väri. Ihme juttu, miten nuo suosikkiväritkin vaihtelee.. :)

      Poista
  2. kodikas kivat värit.onhan se kiva jos joskus on järjestyksessä,muutenhan se on elämää.kukas se aina jaksaa pitää järjestystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu näin on, kyllä huoneessa on nyt jo tyttären oma järjestys :).Siivouspäivänä pitää vähän aina raivata, että matto näkyy..;)

      Poista