sunnuntai 12. heinäkuuta 2020

Työhuoneen muutos

Tämä työhuone on kokenut monenlaista viime aikoina. Lopullinen tyyli on vieläkin vähän hakusessa, mutta työpisteen siirto toiselle seinälle ja lisähyllyjen laitto seinälle lisäsi kyllä viihtyisyyttä. Edellinen paikka ei vaan tuntunut kivalta. Nuo hyllyt toi kaivattua lisätilaa, vaikkakin osa laatikoista on vielä tyhjiä! Olen karsinut tavaraa pikkuhiljaa ja nyt se alkaa näkyä ihanana väljyytenä.


Kirjoituspöydälle tuli mukava pesämäinen fiilis. Ilmoitustaulut joutuivat väistymään. Toisen tosin säästin ja laitoin kaapin sivuun. Pöydän eteen tein puuhelmistä nauhan, johon voi kiinnittää vaikka kortteja. Tämä olikin esittelyssä jo aiemmin.




Mulla onkin nyt työn alla ihana kirjoituslipaston kunnostus. Instassa olenkin vilautellut siitä kuvia. Tytön huoneeseen sitä ajattelin ja sen myötä tämäkin huone taas ehkä muuttuu, kun tytön huoneesta on pakko jotain viedä pois. Mutta tällaistahan se meillä on.. ;)


Mukavaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

  1. Kiva ja viihtyisä työpiste! Kompakti koko helpottaa pitämään tavarat ja tarvikkeet ojennuksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikille tavaroille on täällä nyt paikka. Pysyy siistinä!

      Poista
  2. Tosi kivalta ja selkeältä näyttää sinun työhuoneesi!
    Kaunista iltaa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika vähän nykyään ehdin huoneessa puuhastella, mutta varmaan syksyllä tulee enemmän käyttöä, kun askarteluinto kasvaa!

      Poista