keskiviikko 9. lokakuuta 2019

Keittiöremppakuumetta

Keittiöremontti on ollut mielessä jo useamman vuoden ja aina sitä on siirretty hamaan tulevaisuuteen. Ja taas haaveillaan! Keittiötarjouksia on kyselty ja vaihtoehtoja punnittu. Meidän kohdalla tuollainen remontti ei vaan ole niin yksinkertaista toteuttaa, koska työmaa on täällä kotona ja ruokaa pitää pystyä tekemään joka arkipäivä. Toivon että ensi kesänä viimeistään pystytään tämä haave toteuttaa!

Ihan pikkujuttu tämä remontti ei ole, sillä pelkillä kalusteiden vaihdolla ei päästä. Muita hommia on:

- katon maalaus ainakin osittain (tulevat kaapit eivät yllä kattoon asti niin kuin nykyiset)
- lattian uusiminen keittiössä ja olohuoneessa. (tämä ei nyt ole ihan pakollinen, mutta menee kyllä     samalla vaihtoon.. jotain vaaleampaa tilalle, kiitos! )
- pienen seinänpätkän purku
- uusia sähköjä

Ikeassa käydessä napsin muutamia kuvia, mitä uuteen keittiöön mahdollisesti tulee. Ikea oli jossain vaiheessa jopa yksi vaihtoehto, mutta meiltä tulee sinne niin paljon matkaa ja uuvuttaa ajatuskin kaikki kaapit ja osat keräillä ja tarkistaa, että se on ehkä hylätty. Mutta ihania juttuja siellä on!



Ihan ykkösjuttu on tilavat ja leveät laatikot. Mieluusti niin, että sisällä on vielä lisälaatikko. Saadaan vihdoinkin kaikki lusikat ja kauhat järjestykseen! Ja mausteet myös.



Toinen tärkeä juttu on toimiva lajittelu- ja jätekeskus.



Ovet ja laatikot haluaisin mahdollisimman simppelin näköisinä, 
ilman vetimiä tai sitten jotkut tosi huomaamattomat vetimet.


Iso aamiaiskaappi meille ei mahdu, mutta haluan silti mikron ja leivänpaahtimen yms piiloon. Ne tulee normaaliin korkeaan 50 cm leveään kaappiin, josta tuunaamalla tehdään vastaava.


Tasoa meille tulee tuplasti lisää. Työskentelytilan puute onkin ollut syy keittiöremontista haaveilemiseen. Kohta on tilaa kokkailla yhdessä, nykyiseen keittiöön mahtuu vaan yks kerrallaan puuhastelemaan.

Onko sinulla remonttihaaveita tällä hetkellä?

2 kommenttia:

  1. Ei ole tällä hetkellä remppaa mielessä, mutta pientä sisustusintoa on havaittavissa.
    Ihanaa, että saat uuden keittiön <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä niin innoissani jo nyt uudesta keittiöstä! Tulee remppa tarpeeseen!

      Poista