sunnuntai 22. syyskuuta 2019

Etukuistin laatoitus

Kuten jo aiemmin mainitsin, tuli meillä eteen pikkusen yllättäen kuistiremppa. Ja olihan tuo jo kovasti kunnostuksen tarpeessa! En niin ollut edes huomioinut sitä, kun aina on ollut joku matto ja jonkin verran tavaraakin tuossa peittämässä kaaosta. Aivan oli jo loppuunkulunut ja se hankaloitti hommaa huomattavasti. Vanha pinta piti hioa pois ja tasoittaa huolellisesti ennen laatoitustyötä. Tosiaan teetin työn oppilastyönä Kalajoen Jedun aikuisopiskelijalla, joten itse ei tarvinnut olla juurikaan mukana muuta kuin työnjohtotehtävissä :)


Kivahan siitä tuli. Myymälässä laatat näyttivät vähän enemmän rusehtavilta, mitä nyt päivän valossa, mutta onhan tuo harmaan sävy aika ajaton. Ehkäpä maalaan sokkelin joskus tummanharmaaksi, niin sopii sekin tuohon sitten paremmin. Pikkusen levennettiin porttia, jotta rattailla pääsee paremmin kulkemaan. Siisti olisi ollut ilman noin umpinaista kaidesysteemiä, mutta koiran ja hoitolasten takia tuollainen suljettu tila ennen pihalle menoa on kyllä aika käytännöllinen.




Helposti saa pyyhkäistyä harjalla roskat pois tuosta laatan pinnalta.
 Ja onhan tuo nyt sata kertaa tyylikäämpi kuin entinen, 
vai mitä oot mieltä? 

Tältä kuisti näytti työtä aloitettaessa:




8 kommenttia:

  1. Todellakin kannatti tämä remppa ja miten hienoa, että teetit tuon oppilastyönä. Taitavia oppilaita on ollut, koska lopputulos on kyllä 100 kertaa parempi kuin ennen. Harmaa on muuten aina tyylikästä (paitsi säässä) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli kyllä hyvä. Yksi oppilas tämän teki ja aikaakaan ei mennyt kuin muutama viikko, josta suurin osa oli vielä aineiden kuivumista :).
      Harmaa sopii kyllä moneen paikkaan, paitsi siihen säähän!
      Aurinkoista viikkoa!

      Poista
  2. Tulipa kaunis lopputulos, hienoa, että kokemukset oppilastyöstä on noin hyvät. Ja miten käytännöllinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä tosi helppo pitää puhtaana. Ja on pitkäikäinen ratkaisu. En tiedä olisinko uskaltanut ottaa ihan outoa opiskelijaa töihin. Tämän henkilön tunsin ja tiesin että tekee hyvää jälkeä.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Niin näyttää! :) Ja miten helppo on pitää puhtaana. Pyyhkäistä vaan roskat pois.

      Poista
  4. Todella kivan näköiset laatat olette valinneet, pidän itse kovasti tuollaisista isommista ja tummista laatoista. Olet oikeassa, että se on aika ajaton malli. Tyttärenikin perheineen ovat tehneet laatoitustöitä tänä viikonloppuna täällä Hämeenlinnan seudulla, pitäisi käydä katsastamassa minkälaisia laattoja heille tuli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä oli hyvä valinta. Nyt ovat olleet tuossa jo pidemmän aikaa, niin tykkään kovasti!

      Poista