keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Heijastinkangas testiin

Saunaprojektin jälkeen on kiva tehdä vähän kevyempiä juttuja. Syksy onkin hyvää aikaa keskittyä askarteluun ja käsitöiden tekemiseen. Suosin erityisesti nopeita ja helppoja juttuja, eikä tämäkään paljon pähkäilyjä vaatinut..

Heijastinkangasta löytyi kaappien kätköistä iso pala ja sitä päätin nyt testata. Tein pari heijastinhapsua, jotka voi laittaa vaikka reppuun, laukkuun tai vaikka takin vetoketjuun. Leikkasin kankaasta ohuita suikaleita ja narulla kiinni klipsuun. Helppo laittaa paikoilleen ja ottaa pois.



Tein niille kaveriksi vielä pari sydäntä. Tässä kohtaa piti ottaa jopa ompelukonekin esille, mitä tapahtuu nykyään valitettavan harvoin.. Käsinkin heijastinkankaan voi huopaan ommella, mutta jälki ei ainakaan mulla olisi yhtä siisti. Kuvassa en ole vielä ommellut nappia paikoilleen, mutta tuohon keskelle se tulee ja samalla kiinnittyy hakaneula takapuolelle, josta voi laittaa sitten kiinni vaikka pipoon tai takkiin. Kangas heijastaa tosi hyvin ja sitä oli myös helppo työstää.
 
Näillä syyskeleillä ei liene mikään heijastinmäärä liikaa..



4 kommenttia:

  1. Heijastinkangas on kyllä monipuolinen ja samaa mieltä heijastimia ei voi olla liikaa... mieluusti hohtaa pimeällä ja tulee huomatuksi. Hyvä syyspostaus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä pitää ehkä jotain vielä tuosta kankaasta keksiä.

      Poista
  2. Kun aurinko alkaa laskea, on tosiaan hurjan pimeää ja heijastimia tarvitaan. Tosi kauniita heijastimia olet tehnyt <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On kyllä pimeää ja harmittaa, kun kaikilla ei silti ole heijastimia..

      Poista