keskiviikko 15. elokuuta 2018

Makuuhuoneen matto

Joskus nettikirpparilla onnistaa ja eteen tulee just se juttu, mitä on etsinyt ja vielä kohtuuhintaan. Mulle kävi muutama viikko sitten niin ja nyt makkarissa on täydellinen matto!


Myös Nelli tykkää uudesta matosta!


Koulukin on alkanut. Tai ei ole alkanut..
Opettajalta tuli viesti viime viikolla että ensimmäinen jakso onkin työharjoittelua ja että pikapikaa pitäisi jokin paikka löytää ja sopimukset kirjoittaa..

Paniikkihan siinä iski, kun tästä ei ollut etukäteen meillä mitään tietoa..
Alkujärkytyksestä kun toivuin, hoksasin että tämähän tuli aivan timanttiseen saumaan mun kannalta. Soitin yhden puhelun ja nyt mulla on ens viikosta lähtien tekemistä. Nimittäin sitä pihasaunan rakentamista! Menen aputytöksi sille meidän saunan tekijälle. Niin huippua! Olen asiasta niin innoissani, ettei tiedä miten päin olisi! Onhan se hienoa kun saa olla mukana tässä projektissa joka vaiheessa.

Tässä onkin nyt puuhaa kahdeksi kuukaudeksi niin, ettei tahdo mukana pysyä.. Eilen käytiin valitsemassa sisäpaneelit ja tänään kaatuu pihalta taas yksi puu kun on pahasti saunan tiellä.

Niin jännittävää!



4 kommenttia:

  1. Tosi hyvä mattolöytö. Onnea harjottelupaikasta. Sehän löytyi hyvästä paikasta, pääset tosissaan intoilemaan saunaprojektista!

    VastaaPoista
  2. Kiva ja lämpöisen näköinen matto, hyvä löytö.
    Jaksamista työviikolle edelleen.

    VastaaPoista
  3. Looks like your pup is all tuckered out. I like the vine plant that you have coming off of your wardrobe. Thanks for the share, hope you have a fantastic weekend. Keep up the posts.

    World of Animals

    VastaaPoista
  4. Ihanaa! Odotan sitä teidän saunaa😊

    VastaaPoista