lauantai 17. maaliskuuta 2018

Vierailulla Taito Shop Maakarissa

Tämän viikon torstaina vietettiin Taito Shop Maakarissa uudistuneen myymälän avajaisia. Pääsimme Pop-bloggaajien kanssa mukaan hulinaan ja olihan se upea tila! En ole ennen kyseisessä paikassa käynyt ja kyllä kannatti nyt lähteä pitemmän matkan takaa paikan päälle ihastelemaan!

Sisustus on Anne Pason suunnittelema ja aivan upea! Harmittaa vähän, kun en enemmän kuvannut kokonaisuutta. Myymälä sijaitsee kätevästi Oulun rautatieasemalla, joten sinne on helppo tulla.


Myymälässä sijaitsee myös Kahvila Hanna, jossa on kivat räsymatoin päällystetyt penkit, henkilökunnan valmistamat upeat tyynyt, kotimaista käsityötä olevat pöydät ja koulun vanhat tuolit upeasti entisöityinä. 


 Sisustus on todella kotoisa ja viihtyisä.


Kaunis servettiteline on Lovin valmistama


Valaistus oli mielestäni tosi kiva! Tällaisia "puutarhavaloja" oli viritelty pitkin ja poikin. 
Hauska idea!Maakarin valikoima koostuu kotimaisista tuotteista, joista puolet on paikallisten käsityöyrittäjien tuotteita.  
Myymälään on mm. uutena juttuna tullut kattava kokoelma Lovi-tuotteita.


Lovi-tuotteet ovat itse koottavia ja helposti postitettavia. Hyvä lahjaidea, joka antaa vähän haastetta saajallekin. Ainakin itselle tämä kokoamishetki on antoisa ja lopputulos siten piirun verran kivempi!
Myös Lapuan Kankurit on Maakarissa hyvin edustettuna. Itse en ole juurikaan näitä tuotteita käyttänyt, mutta nyt siihen ehkä tulee muutos, koska nämä ovat niin kauniita! Ilokseni myös väriä löytyy :)


Monenlaista muutakin myymälässä on esillä. Osa itselle tuttuja, mutta muutama uusi tuttavuuskin. Varmasti valikoimassa on jokaiselle jotakin!

Ebba Masalin opetustaulut ja muut tuotteet 


Yo Zen - lintukorut ovat toivelistalla..


Itse innostuin eniten näistä Venka & Vinka- designkoruista, jotka on tehty kierrätysmateriaaleista. Sopii täydellisesti tällaiselle "dyykkarille", joka haalii toisten roskat. Ihana, eettinen ajatus näissä ja sen lisäksi tosi kauniita! Vinttikissalta löytyy nyt itseltä tämä koru ja tähän sopivat korvikset :). Taito Shop Maakarissa on myös maailman kaunein teräsesine! 

Myymälän ihastelun, jutustelun ja herkuttelun lisäksi meille tarjoutui tilaisuus vähän askarrella. Saimme tuunata omat Lovi-hahmot ja se olikin varsin kivaa puuhaa! Taito Shop järjestää tällaisia workshoppeja myös asiakkaille.


Pääsimme käymään myös työpajan puolella ja kyllähän se käsityöläisen ajatukset sai taas  laukkaamaan! Tiloissa voi kutoa mattoja ja tehdä myös muita käsitöitä. Taito Shopit ovat kyllä käsillä tekijän aarreaittoja. Monenlaista kurssia on tarjolla ja ainakin täällä Oulussa oli henkilökunta niin mukavaa, että kiva on mennä yhdessä tekemään! Itsellä alkoi heti sormia syyhyttää ja käynti sai mielessä pyörimään suurempiakin ajatuksia siitä, mitä voisin itse tehdä tulevaisuudessa..


Meehän käymään sinäkin!


Kiitos!

Sekä muut mukana olleet bloggaajat:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti