lauantai 24. maaliskuuta 2018

Kirjoituspöydän tuunaus

Kuten jo aiemmin mainitsin, on mulla ollut täällä kiva tuunauskohde. Kaverilta sain roskistuomion saaneen kirjoituspöydän, jollaista olin jo jonkin aikaa etsinyt. Pöytä oli kieltämättä aika hurjassa kunnossa ja vairioitui vähän lisää vielä kuljetuksessa. Mutta oli korjattavissa, mikä oli pääsasia!

Pöydän pinnassa oli jos jonkinlaista jälkeä, mitä nyt teinitytöllä tuppaa tulemaan. Yritin putsata pintaa taikasienellä ja Universal Stonella. Lähtihän siitä suurin osa, mutta pinnasta tuli ikävän karhea. Jotain täytyi siis pintoihin laittaa ja minä laitoin tapettia ja dc-fixiä.

Tapettia laitoin laatikoihin ja kaapin oveen. Myös laatikoiden sisus päivitettiin. Lakkasin vielä tapettipinnat, jotta tulisi kestävämpi. Ja vetimiksi helmiä!

Pöydän pintaan laitoin ihan perusvalkoista dc-fixiä, jota onneksi saa myös leveämmässä koossa, niin ei jäänyt saumoja. Edellisestä fixauksesta oli sen verran aikaa, että piti ihan googlettaa että miten se laitetaan. Kulman pyöristys oli aika haastellista, mutta siihenkin löytyi ihan ohjevideoita netistä. Ei nyt ihan  priimaa jälkeä noihin kulmiin tullut, mutta en sellaista jälkeä hakenutkaan.

Hienohan siitä tuli! Monta vuotta jatkoaikaa tälle kalusteelle!
Laatikoden sisäpuolelle laitoin tapettia ja lahjapaperia. Lahjapaperi oli sen verran ohutta, että ruttuunhan se vähän meni. Mutta ei nyt haittaa, kun sinne kuitenkin tulee tavaraa..
Peililaatikon pohjalle tuli myös tapettia ja tytär koristeli laatikkoa vielä vähän lisää koristeteipillä.


Peiliin asennettiin  blingblingiä..


Nyt vaan toivotaan että suurin osa kamoista pysyy kannen alla..


Komeuden kruunasi tytön mielestä "maailman söpöin kirjoitusalusta"! 


Loppuun vielä tilanne mistä lähdettiin.
Nyt tekis kyllä hurjasti mieli tuunailla jotain muutakin, sen verran koin tässä onnistumisen hetkiä! Sanoinkin kaverille, että mun kautta kaikki roskat tästä lähtien ;).. Kiitos vielä E:lle tästä pöydästä!
 


2 kommenttia:

 1. No olipa onnistunut tuunaus. Pöydästähän tuli kuin uusi.
  Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen samaa mieltä, onnistunut tuunaus! Seuraavaa projektia odotellessa.. ;)

   Poista