sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Ihana juuttimatto

Helsingin reissulla kävin myös Ikeassa. Viimeinkin sain kauan himoitsemani juuttimaton. Edellisellä Ikea-käynnillä ei kyseistä mattoa ollut tuossa isossa koossa (200x300), joten kaivelemaan jäi..

Nyt tuo Lohals- juuttimatto on meidän olkkarissa! Matto kulki reilut 500 km neljässä eri autossa, välillä majaili hotellihuoneessa ja aiheutti kanssamatkustajissa hieman hilpeyttä.. Mutta on kaiken sen vaivan arvoinen. Mielestäni sopii meidän olkkariin täydellisesti! Tuo kaivattua lämpöä ja rouheaa tunnelmaa. On myös ihan kiva jalan alla. Ei pistele ja ei myöskään haise millekään oudolle, niin kuin jotkut tuollaiset matot saattaa tuoksahtaa. Hyvä ostos! Alle laitoin Ikean huopaiset liukuestematot suojaamaan lattiaa.
Syksyllä(kin) tulee mulle aina sisustusvimma. Tekisi mieli laittaa yhtä jos toistakin uusiksi. Tikkurilan käynnin jälkeen tekisi mieli jopa maalata seiniä, mutta maltan mieleni. Marraskuussa menen rautakauppaan työharjoitteluun ja ideoita varmaan tulee sieltäkin lisää.. Tällä hetkellä tyydyn järjestyksen vaihtoon, joka ainakin makkarissa on ajankohtaista. Kävi niin hauska juttu, kun laitoin nettikirpparille viinilaseja myyntiin, että tein lopulta kaupat siitä mun mustasta kaapista joka ei tahdo löytää paikkaansa meiltä mistään. Valokuvilla ja etenkin kuvakulmalla on suuri merkitys ;).


Mukavaa viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Tuo juuttimatto on aivan ihana. Samaa mattoa olen minäkin ihastellut Ikeassa. Kiva kuulla, että se on hyvä, jos vaikka meillekin sen kotiuttaisin olkkariin.
  Aurinkoista sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut mieluinen. Hinta vaan on mielestäni kova, mutta jos vaan kestää, niin on joka euron arvoinen! Alle kannattaa ottaa ne liukuestematot sen takia ettei roskaa/hankaa lattiaa. Matto on niin raskas, ettei se nyt lentoon lähde, mutta ovatpahan suojana. Yllätyin noista huopaisista ikean alustoista, jotka myös olivat tosi hyviä, pysyivät paikallaan jämäkästi, vaikka epäilin sitä kun ovat huopaa..

   Poista