sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Jotain vanhaa ja jotain sinistä!

Ihanan lämmin vappusää ei tänäkään vuonna jäänyt tulematta ja sen kunniaksi olikin kiva alkaa vähän miettimään terassin tulevaa sisustusta.


Tänä vuonna värimaailma taitaa olla musta-turkoosi tämän pelastetun maton myötä. Tämä on ehtaa 70-lukua ja ollut meillä kotona kun itse olen ollut konttausiässä.... Matto on ollut vuosia nyt leikkimökissä ja oli hävityslistalla mun kevätsiivon aikaan. Pesu pelasti paljon ja koska tämä on muovimatto, ei sen kuntokaan ollut hirveästi leikkimökkikäytössä kärsinyt, pikku purkaumaa tuossa keskellä lukuunottamatta. Vähän mua häiritsee tässä se voimakas "varastotuoksu" joka ei tuuletuksesta ja pesusta huolimatta ole hävinnyt. Onko kellään kikkakolmosta hajun poistoon vai vienkö uudelleen pesulle?
Terassin nurkassa on vielä talven jäljiltä mun romuläjä, joka yhdestä nurkasta katsottuna näytti ihan sievältä ;). Sopii väriteemaankin!


Pikkuhiljaa aletaan tästä rakentamaan kesäpesää! Kunhan siitepölykausi hieman laantuu, tuon lisää tekstiilejä ja ne ihanat terassiverhot, jotka hankin viime kesänä. Niin kivaa kun tulee kesä!!

Oletko sinä jo sisustanut terassia/pihaa kesää varten?


4 kommenttia:

 1. Kiva ja raikkaan värinen matto!

  VastaaPoista
 2. Nolona myönnän, että en vieläkään ole tehnyt talven jäljiltä mitään takapihalla :)
  Kun nyt saisi aikaiseksi katkoa aurajien tuhoamat puskat, sekä laitettua pihakalusteet paikoilleen.
  Hitaasti hyvää tulee, vai miten se nyt meni?
  Matto on aivan ihana. Kokeile pesua etikalla.

  VastaaPoista
 3. Kiva pirteä matto! Meilläkin on m t vapun aikaan järjestettu pihaa ja terassia. Ihanaa toukokuuta <3

  VastaaPoista
 4. Oi, facesta katsoin nopeasti kuvat ja ajattelin, että tuo on uusi matto! Ihan on tämän ajan värit siinä ja miten hyvin säilynyt. :)

  Tuoksun poistovinkkiä ei nyt yhtäkkiä tule mieleen, muuta kuin pesu Mäntysuovalla tai jollakin muulla ja ehkä se tuuletus, mutta jos se on ulkona niin jospa se sieltä kesän oloon häipyy. :)

  Minäkin eilen innostuin kohentamaan meidän takaterassia ja pesin grillin... taas sama juttu kuin edellissuvena... KUKAAN ei ollut pessyt sitä kesän jäljiltä. :D
  Hyvä ettei ollut makkarat vielä arinalla.

  No, nyt se on tehty ja taas voi aloittaa rillikauden.

  Mukavata torstaipäivää!

  VastaaPoista