maanantai 3. helmikuuta 2014

Yhden tähden keittiö

Meillä on aika karsee keittiö.. keittiöremppa on niin iso juttu, että suosiolla ollaan sitä siirretty ja yritetty sietää tätä olemassaolevaa. Meidän keittiö sopii yhdelle kokkaajalle (onneks mä en oo himokokkaaja:), jos kokkeja on useampi iskee ahistus.. laskutasoa on liian vähän! Lisäksi inhoan tuota pyökkiä! Meidän ruokapöytäkin on pyökin värinen, keittiöönhän se passaa kun siellä on muutenkin sitä, mut menee kyllä todellakin vaihtoon heti kun budjetti antaa myöten rempata keittiön.


Muutettaessa korkeiden kaappien tilalla oli leivinuuni joka ei vetänyt kunnolla. Pari kertaa sitä yritettiin lämmittää, mutta nuohooja sitten ilmoitti et poistosysteemi on niin outo et se ei voi toimia.. Purettiin sitten koko hökötys ja tilalle laitettiin nuo kaapit kun säilytystilaakin oli niin vähän. Siinä vaiheessa jo ajattelin että taso tuohon ois kätevä, mut sit ois pitäny uusia nuo muutkin ovet ja pöytätasot ja siihen ei ollut varaa. Siksi tällainen "väliaikainen" ratkaisu..

Nyt sitten haaveilen siitä isosta keittiön uudistuksesta. Vähän tekisi mieli odotellessa parantaa ees tuon välitilan lookkia.. ihanat kukkalaatat siellä kukkii! Mietin et jos vetäis siihen päälle jonku laastin mitä oon joissakin blogeissa nähnyt. Sit jos se on hyvännäkönen, oisko siinä myös idea siihen olkkarin seinään? Hmm..


Tässä esimerkki: kotijakeittiö.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti