sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Kirppiksellä

Viime käynnillä kirppiksellä oli taas onni matkassa. Alun perin oli tarkoitus viettää päivä urheilun merkeissä, mutta olo oli vielä niin flunssainen, että käytinkin päivän rauhalliseen kirppiskiertelyyn. Neljästä lähikirppiksestä kiersin 3 ja ihan kivasti tein löytöjä.

Paras löytö oli tämä ikean lamppu, jonka voin viivata nyt yli ostoslistasta. Pojan huoneessa on onneton plafondi lamppu, joka ei valaise juuri nimeksikään. Legorakentelut on aika haastavia huonossa valossa. Ongelmana on vielä se, että tämä on pistokkeella ja vaatii vielä hieman sähkötöitä jotta pääsee kattoon asti. Mies kyllä sanoi että osaa sen laittaa, kunhan hommaa osan siihen. Todella hämmästyin tästä innokkuudesta, kun lamppua miehelle näytin.. Hän ei ole yhtään kiinnostunut sisustuksesta tai remontoinnista ja nyt sain jopa toppuutella että ei se nyt tämän päivän homma ole..


Muitakin kivoja juttuja löysin, rautaisen tervetulokyltin, metallisen munakupin (tähän voi säilöä vaikka pääsiäiskarkkeja :)), pari sisustuslehteä..
.. kivan  kaitaliinan..


     Runebergin tortut ei todellakaan ole itse tehtyjä, mutta erittäin maistuvia oli!
Jotain pientä löytyi myös lapsille, joku kirja mulla vähintään on aina kassissa kirpulta lähtiessä, tänään hyväkuntoinen Tatu ja Patu-kirja erittäin kohtuulliseen 3 euron hintaan!Olipa hyvä reissu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti