keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Radion paikka

Sain myytyä olohuoneessa olevan ison arkkupöydän. Se oli kyllä ihan kiva pöytä ja säilöi rutkasti peittoja ja tyynyjä, mutta oli aina se murheen kryyni, kun muutin järjestystä, että mihinkäs sen nyt laittaisi. Meillä kun on sohvan edessä iso rahi, niin se arkkupöytä oli lähinnä sivupöydän roolissa. Ja nyt siis uudella omistajalla..


Tilalle pääsi ompelukone ja lasiputelit. En nyt oikein tiedä onko tuo kivempi tuon suojan kanssa vai ilman.. Ehkä se on kätevämpi tuon suojan kanssa niin ei tarvi sit sitä säilöä missään. Olen miettinyt myös että jos tuon koneen ottaisi kokonaan pois ja tekisi tästä pikkupöydän. Projektilista alkaa olla jo pitkähkö..


Ja nythän mulle tuli sitten olkkariin vähän lisää tilaa ja peitotkin sain sullottua paikkaan b. Arkkupöydän päällä majaillut radio meni nyt kaapiston päälle ja ihan kivastihan se siinä nököttää. Surullisen kuuloinen "viimeinen pelastettu esine" kotitalosta. Kukaan ei sitä huolinut, ja minäkään en aluksi siitä innostunut, mutta kuitenkin kävin sen vielä viime hetkillä ennen talon menemistä myyntiin hakemassa pois. Eihän se toimi ja isokin se on, mutta minkäs tälle hamstraajaluonteelle voi..

Tuon kulahtaneen aloe veran kohtalo on kyllä kohta joku muu, kuin masentaa mua rumalla ulkonäöllään. Se ei oikein tykkää olla missään paikassa ja nuokkuu milloin mihinkin suuntaan.
Samoin nuokkuu tuo tarra tuosta ovesta. Aikansa kesti, mutta alkaa pikkuhiljaa "varistaan" oksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti