sunnuntai 9. lokakuuta 2022

Syyskranssi

Olipas nyt viikonloppuna ihana ilma ainakin täällä meillä! Harmikseni suurin osa meni sisällä flunssan kourissa, mutta tänään uskaltauduin jo vähän ulos ja päätin käydä metsässä hakemassa kranssimateriaalia. Ajatuksena oli laittaa pääasiassa heinää ja tehdä sellainen bohotyylinen kranssi, mutta niin vaan tuo vihreä sai pääosan tässä. 

Kivasti sopii tuohon saunan harmaantuneeseen oveen! 🙂


Mä olen ollut täällä jo vähän joulufiiliksissä.. Sairastellessa on ollut aikaa selata nettiä ja oon miettinyt jo lahjoja ja leipomuksia yms. Lukemisena mulla on ollut vuosien varrelta kerätyt joululehdet, joita on jo vino pino, mutta en raaski niitä kyllä yhtään karsia! Niin ihana niitä vanhojakin selailla. 

Olisipa ensi viikollakin vähän aurinkoa! Yhtään en kaipaa kylmää ja pimeää. Varsinkin kun ei kehtaa kausivalojakaan ainakaan vielä laittaa, jos kehtaa/raaskii/uskaltaa koko talvena.. Sen verran sähkökriisillä pelotellaan..

Kynttilöitä on onneksi iso varasto! 😊

Ihanaa alkavaa viikkoa!

1 kommentti:

  1. Siis aivan ihana tuo tekemäsi kranssi <3 En ole vielä aloittanut kynttiläkautta, mutta tällä viikolla taidan kaivella kynttiläkipot esille ja fiilistellä vähän.
    Kaunista syysviikkoa sinulle ja parane pian <3

    VastaaPoista