sunnuntai 25. huhtikuuta 2021

Kukka-alustojen monipuolinen elämä

Kun lakkaa etsimästä, niin löytää. 

Mulle kävi näin myslibaarin alustan kanssa. Murojen ja myslien alustan virkaa on toimittanut tähän asti virkattu alunen, mutta kyllähän se käytössä vähän muuttui epäsiistiksi ja halusin siihen tarkoitukseen jotain jämäkämpää. Etsin kaikenlaisia rottinkikoreja ja puu- ja metallilaatikoita, mutta en kelpuuttanut yhtäkään. 

Sitten kaupalle tuli kahden kukka-alustan metallinen setti ja siinähän se oli! Yläparvelle kukka ja alakertaan myslipurkit! Sain keittiöön samalla lisää vihreää ja kyllähän tuo asetelma saa hymyn huulille kun sitä katselee! 

 

 

Kukka-alustoiksi nämä on siis tarkoitettu. Molemmissa oli korkeat jalat, mutta ne ovat irrotettavat ja alustaa voi pitää tuolla lailla matalanakin versiona. Minusta nämä olivat ihan huiput! Käy kukille, muroille ja vaikka kahvipöytään! Näihin voi tehdä ihania asetelmia (esim. jouluna).  Ovat hyvän kokoisia ja mukavan yksinkertaisia. 

Ai että tykkään näistä!

2 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköistä. Minulla nyt haaveissa löytää myös tuollainen hauska "pääruukku".
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo pääruukut ovat kyllä aika hauskoja! Aika hyvin itse ainakin olen niitä bongannut, joten uskon että löydät omasi pian! Mukavaa viikkoa!

   Poista