sunnuntai 31. tammikuuta 2021

Hylly olohuoneeseen

Ennen joulua jo pähkäilin olohuoneessa, kun halusin sinne jotain uutta. Varastossa on ollut jemmassa stringhyllyn kannakkeet ja omatekoiset hyllyt jo tovin. Olivat keittiössä, mutta emännänkaappi vei niiltä paikan, eikä uutta paikkaa ole löytynyt ennen kuin nyt! 


Taulukollaasi sai nyt väistyä. Kokeilin kyllä tauluja toiselle seinälle, mutta ikkunasta tuleva valo sai lasipinnat kiiltämään, niin eivät siihen sopineet. Ja tykkään tosi paljon rottinkikoreista, jotka sillä seinällä ovat!

 


 

Hylly meni arkun yläpuolelle, jossa on sille hyvä paikka. Tavarat ovat hyvin esillä ja viherkasvit saavat valoa. Onnistunut muutos! 

Kyllä se sisustussilmä kaipaa jo vähän kevättä! Eilen siivosin aika perusteellisesti kotia ja siirtelin tavaroita paikasta toiseen. Vähän jo keväisempiä tekstiilejäkin tekisi mieli laittaa! Ehkä kuitenkin maltan hetken vielä, sen verran kylmiä kelejä luvassa, että karvapeitot kelpaa kyllä sohvalla istuessa! 

 

Ihanaa sunnuntaita sinulle! Joko sulla on kevätajatuksia?


3 kommenttia:

  1. Niinpä kevään tulo saa täälläkin päässä kaikkea uusia kevät tuulahduksia ja ideoita. Kiva tuo sinun uusi sisustus muutos. Minulla ainakin on niin ajatukset jo keväässä vaikka täällä meilläpäin on lunta niin älyttömästi,ehkäpä nämä joskus sulavat. Iloa sunnuntai päivääsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin on lunta ihan liikaa..Mutta aina ne sitten keväällä aika nopsaan sulavat kun ilmat lämpenee. Kun vaan malttaisi odottaa.. Mukavaa päivää!

      Poista
  2. Mä en ole niin talven ystävä.. En tykkää hiihtää enkä tehdä muutakaan talviulkoilua.. Mutta on kunnon lumi toki parempi kuin synkät loskakelit..

    VastaaPoista