keskiviikko 27. marraskuuta 2019

Joulukalenteri-ideoita

Ihan kohta saa avata joulukalenterista ensimmäisen luukun! Joulukalenteri kuuluu ehdottomasti joulun odotukseen ja kalentereita onkin ollut meillä aina useampia :). En unohtanut tänäkään vuonna myöskään itseäni. Aikuisten kalentereista juttua ensi kerralla!

Olen aiemmin tehnyt ikikalenterin, johon voi vaihtaa päivämäärän. Tuunasin nyt kalenteria joulun odotukseen sopivaksi!


Jääkaapin oveen piirsin kalenterin, jossa liikutellaan magneettia päivä kerrallaan. Kalenteri, josta ei jää yhtään roskaa, on hieno juttu!


Meinasin ensin maalata kalenterin vanerille ja naulata siihen pikku nauloja, joihin voi ripustaa koristeita. Monivuotinen ikikalenteri. Pinterestissä on tällaiseen monta ideaa. Laiskuus kuitenkin iski ja päätin piirtää kalenterin jääkaapin oveen. Siinä ei vie tilaa miltään muulta.

Poika ei enää ole kiinnostunut kalentereista, mutta tytölle piti vielä hankkia jännitettävää. Tein diy version vanhaan teekalenteriin, jonka olin säästänyt. Täytin luukut pienillä yllätyksillä. Myös perinteinen suklaakalenteri löytyy ja tyttö osti itse itselleen nätin kuvakalenterin. Näillä mennään tänä vuonna lasten osalta.


Kalentereitahan olen vuosien varrella tehnyt useampia. 
Aikaisemmat kalenteripostaukset löydät täältä:
Ihanan jännittävää joulun odotusta!

2 kommenttia: