sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Talvinen valotaulu

Ikeasta lähti matkaan tällainen vanerivitriini. Ajatus tähän asetelmaan tuli jo kaupassa, joten ostosta ei tarvinnut itselle edes sen kummemmin perustella!

Patterivalot, kauriit ja pahvikuuset sisään ja ihanan tunnelmallinen talvimaisema on valmis! Tähän voi sitten keväällä vaihtaa tiput ja munat. Vaihtoehtoja on useita.


Meillä pyrytti koko eilisen päivän lunta. Nyt se tuolla odottaa sulamista.. Niin ihmeellisiä nämä talvet nykyään.. Mutta hetken aikaa on ihanan valoisaa ja tunnelmallista. Me ollaan oltu tytön kanssa kaksin tämä viikonloppu ja oltiinkin suunniteltu kaikkea kivaa tekemistä. Ei kuitenkaan kaikki toteutuneet kun tytölle iski kova flunssa ja itselläkin on vähän voipunut olo. Muutama joulukoriste laitettiin ja tekstiilit vaihdettiin olohuoneeseen. Ja vähän valoja lisää. Pikkuhiljaa. Ehtiihän tässä vielä.. ;)

4 kommenttia:

 1. Tulipa siitä kaunis valotalo, tykkään peuroista muutenkin <3 Pikaista paranemista potilaalle ja toivottavasti se tauti ei nyt sinuunkin iske!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tauti iski sitten minuunkin, mutta voiton puolella onneksi jo ollaan!

   Poista
 2. Ihana idea tuollainen valotaulu näin talven ja joulun lähestyessä! Itselläkin on käyttämättömiä led valoja kaapissa vaikka kuinka, joten tällaiseenhän ne sopisivat mainiosti. Kiva idea myös vaihtaa vuodenajan mukaan esimerkiksi eläimet tipuiksi, silloin ei tarvitse turhaan piilotella kaappeihin.

  VastaaPoista
 3. Juuri kaivoin kyseisen taulun taas esille, kun alettiin laitteleen joulukoristeita. Enhän minä tätä pääsiäisenä muistanut ollenkaan.. :) Jospa ensi vuonna olisi parempi muisti. Mutta nyt taas jouluksi pääsee esille ainakin.

  VastaaPoista