sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Tytön huoneen viimeistely

Tytön huonehan laitettiin uuteen uskoon alkuvuodesta. Mattoa sinne olen sen jälkeen etsinyt ja nyt viimein löytyi sellainen joka kelpasi sekä äidille että tyttärelle. Tärkein kriteeri oli paikallaan pysyminen ja siksi ensisijaisesti hainkin lateksipohjaista mattoa. Näköjään mahdoton yhdistelmä löytää sekä luistamaton että hyvännäköinen matto, joka kävisi muuallekin kuin lasten huoneeseen.

Päädyttiin lopulta juuttipohjaiseen, joka kuitenkin onneksi pysyy meidän karvaturrin juoksuista huolimatta paikoillaan hyvän liukuestematon ansiosta. Harmaa oli yllättävä valinta, koska pinkki tahtoo aina jotenkin mulla ja tytöllä olla se ykkösvaihtoehto. Nyt hain jotain ajattomampaa ja halusin maton, jota voi tarpeen vaatiessa käyttää muissakin huoneissa. Harmaata on maton lisäksi verhossa ja tuolin pehmusteessa, joten hyvin tuonne sopii vaikka vaatikin vähän totuttelua ;)...
Matto hankittiin Sotkasta.Myös norsulakanoita olen metsästänyt. Niitä vielä kauemmin! Meinasin jo luopua toivosta, koska mistään kaupasta niitä ei löytynyt ja kyselyihin vastattiin ympäripyöreästi että ehkä tulee ehkä ei..
Muutama viikko sitten yllätyin kuitenkin Prismassa positiivisesti ja norsulakanat pääsivät viimeinkin meille.


Pikkuhiljaa ajatukset siirtyy pihalle. 
Siellä olisi paljon taas tekemistä! 
Tänään kuitenkin laiskotellaan äitienpäivän (ja sadepäivän) kunniaksi! 

Ihanaa äitienpäivää muillekin äideille!

3 kommenttia:

 1. Harmaa sopiikin kivasti pinkin kanssa yhteen.
  Ihanaa äitienpäivää sinullekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii kyllä pinkin kanssa ja tämä matto sopii meillä muuallekin jos haluaa vaihtaa. Silmäkin tottuu jo harmaaseen ;)

   Poista
 2. Kiitos! Mukavaa että tykkäät blogistani! Ihanaa kevättä myös sinulle!

  VastaaPoista