keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Pörrökuuset

Näin muutama viikko sitten sisustusmessuilla ihanan valokuusen, joka oli tehty virkkaamalla pörrölangasta. Se kuusi oli todella iso, mutta ajattelin että mulle riittää pienikin. Tekniikkaa en tiedä, miten oikeasti sellainen kuusi tehdään, mutta yritin virkata ainakin sinne päin..

Virkkasin ihan spiraalina koko ajan vähän kaventaen kohti huippua. Lanka oli Novitan Pilvi. Ensimmäisen kuusen virkkasin kerros kerrallaan, toinen valmistui nopeammin pylväitä tekemällä. Kokoero olisi voinut olla suurempi näiden välillä, mutta aika söpöläiset näistä tuli! Kokeilin laittaa led-tuikut tuonne sisälle, mutta oli niin hailakka valo, että jätin pois.


Joulukuu etenee vähän turhan joutuin.. tässä kohtaa voisi vähän jarruttaa ja fiilistellä tunnelmia.
Huomenna ohjelmassa on piparien leivontaa ja tietysti linnan juhlia täytyy seurata. Perjantai on vapaa, joten tällainen miniloma tuli tähän väliin. Suunnitelmissa on pärähtää käymään ulkomailla asti.. ;)

Hyvää Itsenäisyyspäivää ja mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Siis nuo on niin SÖPÖT! Tosi kiva idea. Minullakin on perjantai vapaata, onneksi, olen ihan stressaantunut tästä loppuvuoden työtaakasta.
  Ihanaa itsenäisyyspäivää koko teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä kivat. Toinen olisi saanut vaan olla vähän isompi. Nämä koristeet on helppo myös varastoida ja kestävät varmasti vuosia.

   Rentoa viikonloppua!

   Poista