perjantai 8. kesäkuuta 2018

Terassin kesä

Terassin sisustus alkaa muodostumaan ja täytyy todeta, että onhan se nyt huippujuttu tuollainen terassi kesällä! Kelitkin ovat olleet mitä parhaimmat ulkona syömiseen ja terassilla istuskeluun. Ainakin vielä hetki sitten.. Mun lempipaikka on makoilla tuossa keinussa ihan vaakatasossa hyvän kirjan kera!..

Kuten jo aiemmin mainitsinkin, niin aika samoilla jutuilla mennään tänäkin vuonna. Tropiikkitunnelma on vielä vaiheessa.. Yritin löytää ihania värikkäitä tyynyjä, mutta ei osunut silmään vielä mitään tarpeksi kivaa.. Bambuverhot ostin Jyskistä tuohon eteen, kun niin mahdottoman kuuma meinaa keskipäivällä olla kun aurinko paistaa suoraan terassille. Ovat olleet kyllä toimiva ratkaisu! Tykkään tuosta vaaleasta väristä! Ja tuovat sitä kaivattua viilennystä juuri sopivasti.

Uutta on myös grilli, tuo ainainen sisustajan murheenkryyni! Se nököttää nyt nurkassa, jota ei blogikuviin jostain syystä laitettu.. Grillikatos olisi niin kiva juuri tämän takia, että saisi terassin pyhittää vain näteille jutuille ja rennolle chillailulle.. ;)

Olen miettinyt tuonne takaseinälle verhojen tilalle ihan pysyvää koko seinän levyistä rimoitusta vähän näkösuojaa tuomaan, mutta en vielä oikein ole päättänyt, millaisen haluan.  Onhan näitä suunnitelmia aina takataskussa, jos akuutti nikkarointihimo iskee..
Laitoin myyntiin pöydän päällä olleen kynttelikön ja sen tilalle kokosin nyt muutaman lyhdyn.


Terassin nurkassa on vanha kaappi, joka on samaa sarjaa vaatehuoneessa olevan kampauspöydän kanssa. Kaappi ei ole löytänyt sisältä paikkaa, joten on majaillut terassilla. Oli siis väriltään keltainen, kunnes yksi (talvi)päivä kiikutin kaapin varastoon ja aloin maalata.. Olin laiska ja pinnan koukerot hirvittivät. Tartuin spraymaalipurkkiin ja otin tietoisen riskin.. No eihän siitä oikein hyvä tullut, kun tarkasti katsoo, mutta kuka katsoo? Vähän kaipailee jo uutta maalia kun on pari vuotta ollut terassilla sään armoilla.


Terassi on siis tosi lämmin ja kukat eivät niin kuumasta tahdo tykätä, siksipä tekokukat ovat hyvä valinta.
Koulun eka vuosikin on saatu päätökseen ja kesätyöt ovat alkaneet.. Hieman harmittaa kun sitä lomaa ei nyt sitten enempää ole. Elokuussa viikko ennen koulun alkua vasta on huilin paikka.

Vaatii myös vähän sopeutumista tämä työelämä! Vuosi menty aika rennolla otteella ja nyt pitäisi tottua taas siihen oravanpyörään mitä oli ennen kouluun menoa.. Mun työ on kyllä sellaista, ettei siinä paljon ehdi tuumailla. Pienten lasten kanssa arki on aika vauhdikasta!

Mutta nyt on onneks viikonloppu ihan kohta. Tänään iltavuoro ja sitten hyppään paljuun! Vuokrattiin viikoksi palju pihalle ja siitähän täytyy nyt urakalla nautiskella!

Ihanaa viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Ihanalta näyttää teidän terassilla, kivasti värejäkin.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista