keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Vekkimaljakot ja ripaus vihreää

Olin malttamaton ja yritin jouduttaa vielä hieman kevään tuloa. Hain muutaman oksan angervopensaasta maljakkoon ja eihän siihen kauaa mennyt, kun jo alkoi vihertää!

Maljakkona on kirpparilta ostettu vekkimaljakko, jonka maalasin ihanalla uudella tuttavuudella, eli ruusukulta spraymaalilla. Oli ennen kerman vaalea, lähes beige. Onhan se nyt selkeästi joukon kunkku!


Vappuna pääsin kuin pääsinkin sisustamaan vähän terassia! Toivoin, että olisin saanut sinne mahtumaan yhden kivan jutun, mutta taitaa jäädä haaveeksi.. Myös värimaailmaa haluaisin vähän vaihtaa. Turkoosi oli viime kesänä ja sitä ennen pinkkiä. Minut tuntien jotain tosi hillittyä ja harmonistahan sinne taaskin tulee.. ;D



8 kommenttia:

  1. Maljakot ovat aina niin ihania, niitä vain tulee kerättyä liikaa. Nuo kulmikkaat ovat kivoja, samoin myös pyöreät pallot, joihin olen ihastunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama vika täälläkin, että liikaahan niitä tuppaa jo olemaan.. Mutta ompahan sitten sopiva maljakko joka kukalle! Tai ainakin luulisi..:)

      Poista
  2. Ihanaa hentoa vehreyttä ja upea tuo maalattu maljakko. Kiitos muuten postista, arpajaisvoitto tuli tänään perille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä juttu että posti pääsi perille! Tuli kyllä tosi kiva tuosta maalatusta maljakosta.

      Poista
  3. Oi miten kaunis tuli tuosta uudistetusta maljakosta. Pitäisikin hakea sisälle vaikka mustikan varpuja, saisi vähän kevättä joudutettua...edes sisätiloissa :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kaunis tuli. Ihania noi vekkimaljakot . Mullakin oli viheroksia sisällä, nyt heitin ne jo pois. Olivat olleet pääsiäisestä asti. Eikö tuolla pihallakin pian viherrä.??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siellä pihallakin onneksi kohta vihertää!

      Poista