sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Koiran kesäpesä

Vinttikissa on vallan nautiskellut kesäkeleistä ja bloggaus on jäänyt taka-alalle.. Kesä muutenkin menee vähän harvemmilla postauksilla. On niin paljon kaikenlaista puuhaa niin kuin varmaan teilläkin. Kesä menee myös lähes kokonaan töitten merkeissä. Koulu loppuu parin viikon päästä ja sitten palaan entisiin hommiin kesän ajaksi. Lomaviikon pidän vasta elokuussa, joten kiirettä pitää. Yritän kuitenkin nauttia valoisista illoista ja toivottavasti myös lämpötilat olisivat toista kuin viime kesänä. Alku on ainakin lupaava!

Kesäfiilis valtasi minut myös eläintarvikekaupassa. Katselin koiralle petiä netistä, kun en nyt ollut tyytyväinen niihin omiin tekeleisiin, mitä koiralle olen yrittänyt tehdä. Kauppaan mennessä mulla oli kriteerit mielessä. Karvapäällysteinen, neliskulmainen peti, jossa on irrotettava tyynyosa. Värinä harmaa tai ruskea.

Kotiin lähti pyöreä, keltainen kiinteätyynyinen peti! Joskus pitää mennä fiilis edellä. Onhan se aivan vallattoman ihana!
Ilmat ovat tosiaan hellineet! Pihalla on kevään työleiri meneillään. Ollaan tehty mansikkamaa, istutettu omenapuu, haravoitu, kannettu puita liiteriin, kitketty rikkaruohoja, siirretty pensaita ja suunniteltu aidan tekoa. Ihanaa ja samalla aika raskasta puuhaa. En ole mikään puutarhavelho. joten pienikin onnistuminen palkitsee sitten kyllä. Mansikkamaa on ihan huippujuttu! Meidän pihalla alkaa olemaankin jo vaikka mitä syötävää. Mansikan lisäksi löytyy viinimarjapensaita, vadelmaa, omenaa, raparperia, tomaattia, salaattia ja  hernettä.

Tänään ohjelmistossa on vähän lisää puutarhahommia (kohta valmista!), lasten urheilukisoja, ehkä pyöräilyä ja ensi viikolla olevien näyttöjen viimeistelyä. Ne kun menee läpi, niin sitten ollaan opiskelussakin jo voiton puolella!

1 kommentti: