sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Mitä minulle tapahtui vuonna 2017?

No vaikka mitä!


Tämä blogi on kyllä siinäkin mielessä kiva juttu, että voi selata omaa elämää taaksepäin. Paljon on mahtunut tähän vuoteen juttuja. Osan olin jo unohtanutkin..

Rempparintamalla näytti olevan aika kiirusta, diy-sängyn rakentaminen aloitti muutosbuumin muuallakin. Eteinen ja käytävä saivat uuden lookin, surkuhupaisa wc:kin sitten lopulta valmistui, opiskelujen aloittaminen sai aikaan uudistuneen työhuoneen ja loppuvuodesta vielä vaatehuonekin sai uutta väriä!

Opiskelujen aloittaminen oli tietysti ehkä vuoden isoin juttu. Se toi mukanaan muutoksen arkeen, kivan matkan Helsinkiin (Habitare, Tikkurilan maalitehdas ja käynti Iittalan lasitehtaalla) sekä ihania uusia ystäviä!

Vuosi 2017 oli myös juhlavuosi, itse täytin pyöreitä ja juhlittiin myös satavuotiasta Suomea.

Innostuin viherkasveista, spraymaalitauluista ja pilliaskarteluista. Aloitin uuden harrastuksen (lentopallo) ja pionikin päätti kukkia viiden vuoden odottelun jälkeen!

Ei huono vuosi ollenkaan! :) :)


Ensi vuodelle onkin sitten yksi ainoa tavoite, tosin aika suuri sellainen.
Täytyy päättää, mitä sitä "isona" tekee työkseen??  Kovasti päässä muhii kaikenlaista, mutta sellaista realistista ajatusta tulevaisuudesta ei ole vielä tullut. Rakastan kaikkea tätä, mitä blogissakin on, mutta miten siitä saisi itselle ammatin, joka toisi myös leipää pöytään?? Toivottavasti vuosi 2018 tuo vastauksen tullessaan..

Onko sinulla odotuksia ensi vuodelle?

Ihanaa, Loistavaa, Onnellista, Parasta Uutta Vuotta 2018 Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti