sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Laminointia

Joulufiilistelyjen keskelle vielä vähän syksyä!
Olen jo vuosia miettinyt että sellainen laminointikone olis kiva. Mutta että ilman sitä ehkä myös pärjään.. Nyt oli sen verran halpa hinta laitettu eräässä kaupassa koneen kylkeen (8,90€) että päätin kokeilla kyseistä kapistusta. Laminointitaskut olivat konetta kalliimmat, mutta sadan kappaleen paketti kestää kyllä kauan.

Ja mitäs sitten sillä teen?

Aloitin laminoimalla painon alla vuorokauden majailleet ihanan värikkäät syksyn lehdet. Nämä pääsivät roikkumaan keittiön oksaan.




 Seuraavaksi laminoin pari kirjanmerkkiä


Suunnitelmissa on laminoida suosikkireseptit ja tehdä niistä oma pieni reseptivihko ja myös kalenteriin voisi tehdä uusia välilehtiä. Lasten pelikortteja ja loruja voisi kanssa päällystellä ja mitä kaikkea nyt keksii. Ihan kelpo ostos siis!

5 kommenttia:

  1. Nyt tuli syksy teidän keittiöön.
    Laminointikone on kyllä kätevä vehje ja sulla onkin siellä jo paljon laminointi-ideoita valmiina.
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Todella hauskoja ideoita ja näyttää esimerkiksi laminoidut lehdet todella hauskalta! Varmasti laminointi tekee lehdille sen, että ne pysyvät muodossaan ja eivät mene rikki. Itsekin askartelin syksyllä kivan värisistä lehdistä sellaisen kimpun, mutta sehän räpsähti sitten aika nopeasti, varsinkin kun kissa kävin vähän sitä tökkimässä. Kiitos todella kivasta ideasta!

    VastaaPoista