tiistai 4. marraskuuta 2014

Tunnelmavalot

Ompa pimiää! Vaan ei ollut kauan. Vaihe 2 on otettu käyttöön valojen suhteen ja jatkojohtoja on taas viritelty.. Miten voi olla, että aina niitä on liian vähän vaikka joka syksy ostan ainakin kolme lisää? ..

Olkkariin laitoin vähän pehmeämpää valoa. Minusta tuo vähän kellertävä valo on paras tunnelman luoja. Kirkas valkoinen on vähän kolkko. Sellainen taitaa olla tuossa tähdessä, mutta aika hyvin se tuonne joukkoon istuu. Viime jouluna mulla oli molemmissa ikkunoissa oma tähti, mutta nyt ajattelin kokeilla mennä tuolla yhdellä.


Verhotankovaloketju saa olla vaan hetken. Laitoin tilaukseen ihanat pallovalot ja ne pääsee sitten tuohon kunhan kotiutuvat :).

Ja huomaatkos terassin valot? En ollut eka meidän kadulla, joten oikea aika niiden laittoon oli just nyt!

Lisäksi vielä paljon kynttilöitä, niin eiköhän se kaamos tästä väisty!

2 kommenttia:

  1. Tunnelmallinen fiilis välittyy kuvista. Eilen katselin Kärkkäisellä jouluvaloja (eikun siis tunnelmavaloja), mutta miten osaa ostaa semmoiset, joita jaksaa katsoa myös ensi vuonnakin :D

    VastaaPoista
  2. mä oon tullut siihen tulokseen et yksinkertaset on parhaat! Mut silti jotain jujua sais olla :) . Tilasin nyt tuolta hyvän tuulen puodista(jossa olen jälleenmyyjänä)ihanat pallovalot. Toivottavasti ne on yhtä ihanat sit livenä!

    VastaaPoista