sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Lastenhuone

Meidän 5-vuotiaalla tyttärellä on oma valtakunta - vaatehuoneessa! Ja hän on ratkaisuun ihan tyytyväinen :). Tämä ratkaisu tehtiin, kun tytär halusi oman huoneen ja sellaista ei ollut hänelle antaa.. Vaatehuone on kyllä aika iso, 1.7 m x 3 m ja siinä on ikkuna, tuuletusluukku ja jopa sähköpistoke! Kaikki mukavuudet sinne on saatu. Parvisänky tehtiin paikan päälle ja kaikki tärkeät tavarat on saatu mahtumaan. Itsekin olen tästä huoneesta innoissani, mutta...

...minulla olisi sille tarvetta itselläkin! Haluaisin takaisin sen ihanan ompelu-/askartelu-/vaatehuoneeni, jonne sai sullottua uskomattoman määrän tavaraa, joka nyt on sijoitettu ympäri taloa sinne tänne ja arvata saattaa, kuinka hukassa ne asiat ovat..Kuvat ovat viime vuodelta, joulukuu menossa kun kalenteri vaiheessa. Ja tavaraahan tuon ikäisellä tuppaa olemaan.. Mitään ei saa heitää pois ja jos menee salaa jotain siivoamaan ja "kadottaa" juttuja, se kyllä huomataan!Ensi keväänä meillä (tai lähinnä minulla..;)) olisi haaveena saada tytölle uusi, normaalinkokoinen huone. Se tehdään ulkovarastosta, jonne kulku olisi olohuoneesta. Suhteellisen pienillä muutoksilla tämän pitäisi onnistua, mutta ainahan voi mutkia tulla matkaan.. Vähän olen jo materiaaleja sinne hankkinut, kun on tullut myynti-ilmoituksia vastaan. Mm. ikkuna ja laminaatit on jo valmiina!

Uuden huoneen myötä tytär saa huoneeseensa mahtumaan isomman sängyn ja koulupöydän tulevaa koulunalkua varten. Ja myös tilaa leikkiä! Nyt tilanne on se, että lattiapinta on aina täynnä tavaraa kun vähän innostuu jotain leikkimään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti