sunnuntai 21. marraskuuta 2021

Tyyny keittiöpyyhkeestä

Käytän jonkin verran keittiöpyyhkeitä astioiden kuivaukseen ja leivontaliinoina. Ne kuitenkin likaantuvat helposti ja siksi suosin edullisia versioita, että voi aina välillä pistää pois huonon näköiset. 

Nyt ihastuin tähän Lexingtonin joulupyyhkeeseen ja näin sen heti pikkutyynynä, koska keittiöön en raaskinut sitä ottaa.. Tuunaus olikin varsin helppo, sivuille ompeleet ja taakse aukko tyynyn pujotusta varten. Kiva tuli!

Tällainen pyyhe oli ennen

Koti alkaa olemaan jo joulukuosissa. Meille tulee aito kuusi, joten sen aika ei ihan vielä ole. Muutamia joulukukkia hankin myös, vaikkakin nuo tekokukatkin on niin aidon näköisiä, että menisi täydestä. Lahjoja olen hankkinut muutamia ja nyt varmaan black friday -tarjouksia hyödyntäen hankin loputkin. Inhoan kaupassa kiertelyä ruuhkassa! 

Jokos sulla on jouluvalmistelut käynnissä?

2 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuosta pyyhkeestä tuli tyynynä! Täällä ensimmäinen joululahja on tänään valmistunut, muutama pitäisi vielä tehdä valmiiksi.
  Ihanaa joulun odotusta sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä oli kyllä kiva juttu, kun oli vielä superhelppo! Ihanaa, kun jaksat tehdä itse lahjoja! Mulla taitaa tänä vuonna se puoli jäädä tosi vähäiseksi ajan puutteen vuoksi..
   Mukavaaa joulun odotusta myös sinne!

   Poista