sunnuntai 21. maaliskuuta 2021

Olohuoneen paraatipaikka

Olohuoneen musta seinä viehättää vielä kovasti monen vuoden jälkeenkin. Se oli hyvä valinta! Tummaa taustaa vasten esineet ja kukat korostuu hyvin. 

Mulla on ollut rakas lapista löydetty poronsarvi kaapin päällä pitkään. Seinä on betonia, joten kiinnitys on aina oma lukunsa. Sarvet olivat kiinni koukuilla ja narulla katosta, joka on puupaneelia. Mulla syntyi vahva halu nyt vähän kokeilla siihen jotain muuta ja ostoslistalla olikin jo puunsävyinen rottinkipeili. Se oli kuitenkin aika raskas ja kiinnitystä jäin taas miettimään. Kokeilin sitten huvikseni siihen tuota vaaleaa makrameeta ja sehän passas siihen kuin nenä päähän! Makramee on niin kevyt että on vaan pikku naulalla listassa kiinni, Toivottavasti pysyy!..

 


 
Kaapin päällä on myös uusi kiva ruukku!


Vielä täytyy tyytyä näihin sisusteluihin sisällä. Ulkona on tälläkin hetkellä aivan järkyttävä lumimyräkkä! Alkuviikosta ostin uuden pyörän ja tarkoitus oli sitä vähän viikonloppuna testailla.. Aika hiljasta sen suhteen! Mutta ensi viikollahan sen pitäisi viimeinkin lämmetä vähän. Sen ajatuksen voimalla pitää yrittää jaksaa..

Onko siellä muita, joista tuntuu, et tää talvi ei lopu koskaan?..


2 kommenttia:

 1. Kaunis kokonaisuus. Musta seinä on todella osuva väri,jonka viereensä sopii kaunis kaapisto.
  Ihana tuo valkoinen ruukku ja magramee seinällä.
  Mukavaa kevään osotusta. Täällä myös lunta sellainen määrä,että kaikki puutarha hommat saa vielä odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on kyllä hyvä tausta. Meillä on musta seinä myös makkarissa.
   Tällä viikolla on ollut ihanan lämpimiä päiviä, joten kevään tulo ja pihahommat ovat hieman lähempänä!

   Poista