sunnuntai 28. helmikuuta 2021

Seinämaljakot ja muita pieniä sisustushankintoja

Voi ihana mikä auringonpaiste ulkona on! Kävin koiran kanssa pienen lenkin ottamassa aurinkoenergiaa ja kyllähän se piristi valtavasti! Lisää vaan vielä lämpöä, niin päästään tästä kaikesta lumesta! 

Pihahommiin ei vielä pääse, mutta sisällä on jo aika keväistä! Ollaan oltu tytön kanssa kaksin tänä viikonloppuna ja äitihän järjesti heti mukavaa puuhaa, nimittäin suursiivouksen! :).. Tytär oli asian mukavuudesta eri mieltä, joten homma jäi sitten suurimmaksi osaksi mulle.. Mutta olipa kiva, kun oli valmista! Pojan huoneessa varsinkin on ollut tovi, kun kunnolla ollaan siivottu, joten oli jo aikakin puunata vähän paremmin. Siivous on kyllä ihan parasta sisustamista!

Tekstiilejä olen päivitellyt kevyempiin ja keltaista on nyt siellä täällä. Olohuoneeseen tuli myös uusi tunnelmavalaisin. Valkoinen suolalamppu. Oranssi löytyy makkarista, mutta tuo valkoinen oli jotenkin niin tyylikäs, että hankin myös sellaisen. Hyötyäkin noista kuulemma on, kun sitoo jotain ioneja, mutta tiedä sitten.. Mulle riittää että on nätti! :)

Töistä kotiutui myös hauskat kulmikkaat seinämaljakot. Eivät kuitenkaan näyttäneet vaalealla seinällä  kovinkaan kummoiselta, joten laitoin olohuoneen kaapiston päälle mustaa seinää vasten. Siinähän ne pääsi sitten oikeuksiinsa paremmin. Muutama heinä näin alkuun ennen kevään kukkia. 
2 kommenttia:

 1. Onpa ihanat maljakot!
  On kyllä niin ihanaa kun on ollut aurinkoisia päiviä, tuntuu todella keväiseltä jo.
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Kauniit maljakot,sopivat kivasti sisustukseen. Kuin myös oksat.
  Keräsin pihalta Norjanangervon ja Lumipalloheisin oksia myös vaasiin,silmut tulevat yllättävän äkkiä..pikku kevään vihreyttä odotellessa.
  Mukavaa maaliskuun alkua sinulle😊

  VastaaPoista