sunnuntai 22. marraskuuta 2020

Joulukalenterit 2020

Ei auta vaikka ikää tule lisää, silti pitää hankkia aina joulukalenteri (tai useampi..) myös itselle. Koska parasta joulussahan on se odotus! Ja nykyään on aivan liian ihania vaihtoehtoja aikuisille!

  

Lakrids-kalenteri on sellainen, mitä ei tarvitse edes harkita. Se pitää olla ja on oikeasti tosi hyvä. Joka luukussa on kaksi lakua, joten jaan tämän miehen kanssa. Viime jouluna mulla oli Lumenen kosmetiikkakalenteri ja se oli kyllä tosi hyvä! Paljon uusia tuotteita pääsi kokeilemaan ja vieläkin mulla on muutamia juttuja jäljellä mitä sieltä tuli. Siksipä nyt en sitä hankkinut, koska näytti olevan aika samoja tuotteita siinä tänäkin vuonna. Sen sijaan hankin The Body Shopin kalenterin. Tämä on mulle ja tyttärelle yhteinen, millä perustelin hankintaa, koska oli mielestäni aika tyyris.. 

 Sitten vielä uutuusjuttu, nimittäin kahvikalenteri. 

Teekalenterit jää käyttämättä, koska harvoin juon teetä, mutta tuota kahvikalenteria olen miettinyt useampana vuonna. 

Nyt oli sen aika!  


Mielenkiinnolla odotan, minkälaista kahvia luukuista tulee. Pussit ovat aika mitäänsanomattomia ulkoasultaan ja harmillisesti oli vaan pari makukahvia joukossa, mitä nyt pikaisesti myös sisälle kurkkasin! 

Tyttärelle väsäsin vielä yhden kalenterin pikkuyllätyksineen. Se rakentui viime vuoden Dermosil-kalenteriin, jonka säästin. 

 

Onhan meillä nyt taas jännitystä joulukuulle! :)

Onko sinulla tänä vuonna oma kalenteri?

2 kommenttia:

 1. En ole vielä kalenteria hankkinut, mutta joku pitää kyllä saada. Viime vuonna sain lahjaksi Kicks:n kalenterin ja siellä oli kivasti hius- ja kosmetiikkajuttuja.
  Ihanat kalenterit teillä on siellä <3 Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on joulun odotus paljon mukavampaa, kun saa availla luukkuja! Mukavaa viikkoa sinnekin!

   Poista