sunnuntai 17. toukokuuta 2020

Aamiaiskaappi

Uutta keittiötä suunnitellessa jumituin aamiaiskaappi-ajatukseen niin, että pakko oli sellainen saada, vaikka se ei oikein tuntunut mahtuvan. En halunnut kuitenkaan sellaista "oikeaa" sisäänmenevillä ovilla olevaa ja kallista kokonaisuutta, vaan jotain sinne päin. Pyörittelin ajatusta aika kauan ja viimein tilaukseen lähti perus korkea kaappi parilla laatikolla ja sisennetyillä hyllyillä.


Ja tämähän toimii juuri niin hyvin kuin olin ajatellut! Kannatti miettiä ja suunnitella huolella. 
Ja hinta on näin peruskaappiin tehtynä huomattavasti huokeampi.


Kaappi on 50 cm leveä. Samoin kuin kylmälaitteiden toisella puolella oleva siivouskomero. Jos olisi ollut tilaa laittaa molemmille puolille isommat kaapit, olisin laittanut, mutta tila loppui kesken. Leveys on kuitenkin ihan ok. Siinä mahtuu tekemään voileipää ja lämmittämään mikrossa ruokaa, mikä oli tarkoituskin. Kahvinkeitin on meillä sitten toisaalla. Halusin mikron piiloon ja samoin kaikki leivänmurut.. Nyt ilme pysyy siistinä, kun kaikki sälä on oven takana.



Laatikossa on tilaa leiville ja myös murot mahtuu hyvin kaappiin. Leivänpaahdin on kohta ehtaa retroa.. Saatiin se tuparilahjaksi ensimmäiseen yhteiseen kotiin. Edelleen toimii hyvin, ainoastaan väri on haalistunut pinnasta. Samaa sarjaa oleva kahvinkeitin hajosi jo kauan kauan sitten.




 Mukavaa sunnuntaita!


2 kommenttia: