tiistai 12. elokuuta 2014

Hapsulamppu ja seinätarra

Tyttären huoneessa taas vähän sisusteltiin. Tästä alkaa muodostua meidän yhteinen harrastus! Huvitti oikein eilen kun otettiin valokuvia ja hän kävi välillä kohentamassa tyynyä ja ottamassa pois jotain liikoja tavaroita. (niin.. eihän meillä todellakaan aina ole niin siistiä mitä kuva antaa ymmärtää..)



Paperinarulampun laitoin nyt viimein paikoilleen. Viivästystä on aiheuttanut lampun johdon hankinta ja viimein kun sain sen hankittua oli siinä väärä pää! (sokerinpalasysteemi). Meillä oli katossa siis pistoke enkä sitä muistanut. Niinpä sitten tuskastuneena irrotin vanhasta lampusta pistokkeen ja asensin sen ihan itse uuteen lamppuun. Sulake ei palanut ja lamppuun tuli valo, joten uskallan taas hengittää.. (en toki suosittele tällaista operaatiota kenellekään koska nämähän tieten ovat sähkömiesten hommaa..)



Muutakin muutosta huoneeseen on tullut. Seinään laitettiin ikeasta ostettu puu-tarra, joka kyllä tuli nyt liian alas kun tuo sänky on tuossa edessä, mutta se ei kuulemma huoneen asukkia haittaa, joten saa olla. Olen yrittänyt säästää sinistä seinää kaikilta hevos- ja barbijulisteilta joita tytär niin mielellään seinälle laittaisi. Tähän asti se on onnistunut, kun kaapin ovissa on vielä tilaa..




Kangastauluun askarreltiin perhosia. Nämä oli tarkoitus laittaa seinälle, mutta odottelevat lopullista sijoituspaikkaansa nyt tovin tässä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti